Cały świat uważa ze to najlepszy film wszech czasów a wy próbujecie jakimiś kompletnymi bzdurami wypowiadacie a raczej próbujecie się wypowiedzieć negatywnie o tym filmie . Nie wiem czy dzieciaki , czy jacyś nie zbyt inteligentni . Ja uważam ze ten film jest klasykiem i jeżeli ktoś tego nie rozumie to niech nie wypisuje jakiś głupot . Cały świat uważa ze to arcydzieło a wy próbujecie i to jeszcze nieudolnie wypisywać jakieś brednie . Jeżeli ten film spadnie z pierwszego miejsca to tylko będzie świadczyło o głupocie polaków (oczywiście nie wszystkich) . Nie można również nakazywać wszystkim ze to jest najlepszy film ,bo są filmy głębsze które nie każdy jest wstanie zrozumieć , ale na pewno w przekroju wszystkich kategorii to GodFather jest najlepszy i jak tak wszyscy uznali to niech lepiej tak zostanie i nie próbujcie tego zmienić , bo i tak wam się nie uda
Powiem tak:
- każdy ma swoje zdanie opinie gust... Jednym podoba się "ojciec chrzestny" innym "Forrest Gump" Dla mnie sa,ego Ojciec chrzestny był w porządku, ale MOIM ZDANIEM nie zasługuje na #1
-"Cały świat uważa ze to najlepszy film wszech czasów a wy próbujecie jakimiś kompletnymi bzdurami wypowiadacie a raczej próbujecie się wypowiedzieć negatywnie o tym filmie ."- czy my nie należymy do całego świata??? Nigdy nie będzie istniał film, który będzie się wszystkim podobał. Nikt tu nie próbuje się wypowiadać- my po prostu się wypowiadamy, bo każdy ma swoją własną ocenę danego tytułu///
-"Nie wiem czy dzieciaki , czy jacyś nie zbyt inteligentni"- acha!, czyli jestem tępy bo mi się nie podobał. Spostrzeżenie po ch.fest!!! Równie dobrze ty możesz być nazwany idiotą przez tysiące ludzi bo nie podoba ci się np. Piła albo Kod da Vinci (przykład).
-"Cały świat uważa ze to arcydzieło a wy próbujecie i to jeszcze nieudolnie wypisywać jakieś brednie ."- to samo co wcześniej... PrZecież ludzie za oceanem też mogą uważać że film jest bezsensu, a ma 1 miejsce podobnie jak w Polsce. Więc piszesz trochę bez zastanowienia się, więc to może ty jesteś dzieciakiem????
-"Nie można również nakazywać wszystkim ze to jest najlepszy film ,bo są filmy głębsze które nie każdy jest wstanie zrozumieć , ale na pewno w przekroju wszystkich kategorii to GodFather jest najlepszy i jak tak wszyscy uznali to niech lepiej tak zostanie i nie próbujcie tego zmienić , bo i tak wam się nie uda"- a dlaczego miałoby się nie udać?? Przecież to my i tylko my decydujemy. Skąd wiesz czy nie wyjdzie jakaś nowa, superprodukcja. Wystarczy popatrzeć na "Gran Torino". Po trzech tyg.filmik znalazł się na 27.miejscu. Są szanse, że za rok będzie w pierwszej dziesiątce by stanąć potem na 1.miejscu. GodFather od razu też się nie znalazł na 1.m.więc może się nam udać
Twoje myślenie w ogóle jest jakimś błędnym kołem. Skoro udało się nam postawić "G..." na 1.miejscu to równie dobrze może ono spaść. Nie wiem co chciałeś oddać tym swoim błahym postem, ale zastanawiam się ile ty masz lat. Bo piszesz jak nakręcona krejzolka z czwartej podstawówki, która kupiła sobie nową sukieneczkę i chce sobie zaszpanować twierdząc, że nikt takiej pięknej nigdy nie będzie miał...
Czy to, że cały świat uważa jakiś film za najlepszy oznacza, że każdy musi tak sadzić? Uwielbiam Ojca Chrzestnego, dałam mu 10/10 i uważam, że jest znakomitym filmem. Ale jeśli komuś nie odpowiada - proszę bardzo. Sama mam filmy, które lubię bardziej, i które więcej dla mnie znaczą. Chętniej też widziałabym je pewnie na pozycji nr 1.
Nie popadajmy w przesadę i tyle.
no właśnie- takich poglądów nam potrzeba a nie utwierdzania się w tym że "Nie! to jest najlepsze, zawsze bedzie wy durni"
"Cały świat uważa ze to najlepszy film wszech czasów a wy próbujecie jakimiś kompletnymi bzdurami wypowiadacie a raczej próbujecie się wypowiedzieć negatywnie o tym filmie "
To, że większości podobał się Godfather nie znaczy że jest to najlepszy film w historii. Po prostu trafił w gusta większości widzów i tyle. Rozpatrzmy przypadek "Titanica" - najwięcej Oscarów i największe dochody w historii ( ok 1,8 mld$ ) tak więc teoretycznie to TITANIC powinien być na pierwszym miejscu bo jak widać spodobał się najbardziej ... więc dlaczego jest daleko w tyle ? Bo większość ludzi lubuje w kinie akcji i z czystej złośliwości wystawiają 1 każdemu romansidłu na drodze, taka jest prawda.
Mam nadzieję, że to był żart. Gdyby "Titanic był na pierwszym miejscu to chyba bym się pochlastał.
A co masz do Titanica, co ci się w nim nie podobało???:
-gra aktorska- na naprawdę wysokim poziomie
-muzyka- najlepsza, wzruszająca, dopasowana do akcji
-efekty specjalne- także żadnych zastrzeżen
wiec jeśli tego nie umiesz dostrzec to słaby z ciebie kinomaniak i załóż sobie lepiej konto na fotka.pl