... a właściwie problem. Jakiś czas temu oglądałem pewien film. Niestety nie pamiętam ani tytułu ani nazwisk grających tam aktorów. Film był o facecie który jechał sam samochodem przez jakąś opuszczona autostradę w USA. Chciał zdążyć na urodziny córki czy coś w tym stylu. Aby wyjechać na normalna drogę kontaktował się przez telefon lub krótkofalówkę z kobieta z informacji drogowej czy tez turystycznej (albo z przypadkowa kobieta tez niestety nie pamiętam). Przy okazji był ścigany przez mafie albo seryjnego morderce. Ostatecznie mężczyzna ten dociera na garażu lub na jakąś farmę i tam zabija go ta mafia(morderca). Niestety tez nie jestem pewien czy to jest dokładny opis tego filmu ale jeśli ktoś wie o jaki film mi chodzi lub chociaż przypuszcza bardzo bym prosił o pomoc i z góry DZIĘKUJĘ ;)
PS: przepraszam, ze umieściłem to pytanie w tym filmie ale wydaje mi się ze jest to dosyć często odwiedzany film (1 m-sce w top świat) i może ktoś z odwiedzających mi pomoże... Więc jeszcze raz dzięki i pozdrawiam :)