Ojciec chrzestny

The Godfather
1972
8,6 575 tys. ocen
8,6 10 1 574733
9,1 75 krytyków
Ojciec chrzestny
powrót do forum filmu Ojciec chrzestny

Mam pytanie

ocenił(a) film na 8

co jest lepsze OJCIEC CHRZESTNY czy CHŁOPCY Z FERAJNY

ocenił(a) film na 10
lukasz121246

Oceniłeś oba filmy i się pytasz ? Masz problemy z osobowością ?

ocenił(a) film na 10
qkis22

lepsze jest to co ci sie bardziej podoba

ocenił(a) film na 8
qkis22

Ojca chrzestnego nie oglądałem tylko przez przypadek go oceniłem a póżniej niewiedziałem jak skaksować i nie mam problemów z osobowością

ocenił(a) film na 1
lukasz121246

Gdybym chodził do gimnazjum to odpowiedziałbym ci:
Twój stary

ocenił(a) film na 10
Supernatural

Chodzę do gimnazjum, i co? Utożsamianie WSZYSTKICH gimnazjalistów z dziećmi neo ma jakiś sens? ;)
Na razie nie oglądałam żadnego, ale właśnie zaczynam Godfathera.

ocenił(a) film na 10
lukasz121246

lepszy jest ojciec chrzestny

użytkownik usunięty
lukasz121246

Te dwa filmy są co prawda jednego gatunku, lecz dużo się różnią. Mimo wszystko jak w obrębie gatunku miałbym oceniać, zdecydowanie wygrywa Godfather. Jestem ogromnym fanem tego filmu.

ocenił(a) film na 3

Phi, jak można porównywać ARCYDZIEŁO Chłopcy z ferajny z GNIOTEM Ojciec chrzestny? No wiadomo, kto wygra - 10:3 dla chłopców.

użytkownik usunięty
Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
ocenił(a) film na 10
Lebron_Rezza

Po co trollujesz w każdym temacie? Jak nie lubisz tego filmu to won na inne fora tu nikt nie potrzebuje troli forumowych.
W ogóle tylko debil ocenia OCII na 9/10 i nazywa I gniotem, która jest zdecydowanie najlepsza z trylogii, ale rozumiem, że taki debil jak ty ma uprzedzenia do np Brando i dlatego nie lubi I, a w dwójce gra De Niro, więc wiadomo wyższa ocena - kretynem i błaznem jesteś.

ocenił(a) film na 3
lukasz121246

ani to ani to...

naturalnie, najlepszy jest Avatar

ocenił(a) film na 10
plantum

Avatar? Haha a co on wnosi do kina poza efektami specjalnymi? Zwykła bajka o smerfach nie zasługująca na wyższą ocenę niż 5/10

plantum

Ty trollu znowu tu jesteś ?

ocenił(a) film na 9
lukasz121246

no spoko chłopcy z ferainy fajny film,, ale nie można go porównywać z Ojcem Chrzestnym.. Ojciec Chrzestny to arcydzielo :] :]