Ojca chrzestnego nie oglądałem tylko przez przypadek go oceniłem a póżniej niewiedziałem jak skaksować i nie mam problemów z osobowością
Chodzę do gimnazjum, i co? Utożsamianie WSZYSTKICH gimnazjalistów z dziećmi neo ma jakiś sens? ;)
Na razie nie oglądałam żadnego, ale właśnie zaczynam Godfathera.
Te dwa filmy są co prawda jednego gatunku, lecz dużo się różnią. Mimo wszystko jak w obrębie gatunku miałbym oceniać, zdecydowanie wygrywa Godfather. Jestem ogromnym fanem tego filmu.
Phi, jak można porównywać ARCYDZIEŁO Chłopcy z ferajny z GNIOTEM Ojciec chrzestny? No wiadomo, kto wygra - 10:3 dla chłopców.
Po co trollujesz w każdym temacie? Jak nie lubisz tego filmu to won na inne fora tu nikt nie potrzebuje troli forumowych.
W ogóle tylko debil ocenia OCII na 9/10 i nazywa I gniotem, która jest zdecydowanie najlepsza z trylogii, ale rozumiem, że taki debil jak ty ma uprzedzenia do np Brando i dlatego nie lubi I, a w dwójce gra De Niro, więc wiadomo wyższa ocena - kretynem i błaznem jesteś.
Avatar? Haha a co on wnosi do kina poza efektami specjalnymi? Zwykła bajka o smerfach nie zasługująca na wyższą ocenę niż 5/10