Ojciec chrzestny

The Godfather
1972
8,6 575 tys. ocen
8,6 10 1 574575
9,1 75 krytyków
Ojciec chrzestny
powrót do forum filmu Ojciec chrzestny

Najlepszy film wszechczasów ?? to chyba jakaś kpina. Znam mase filmów które zasługują na to miejsce a nawet ich nie ma w pierwszej 50 i choć bardzo lubie filmy gangsterskie to nie uważam żeby ten film był aż takim arcydziełem, owszem jest bardzo dobry ale bez przesady żeby był na pierwszym miejscu w takim rankingu. Film o makaronach najlepszym filmem wszechczasów ???? hehehe. Najbardziej rozbraja mnie fakt że w pierwszej dziesiątce nie ma ani jednego ! powtarzam ani jednego filmu takich reżyserów jak Stanley Kubrick, Kurosawa, albo że np. Chinatown Polańskiego jest niżej o ponad 60 oczek od „Leona” porażka i śmiech na sali, „Leon zawodowiec” L. Besona jest na 8 a jego według mnie lepszy film Pt Nikita jest na 813 miejscu. Tak tak, 813 ! oj małolaty małolaty, gdyby nie rola j.Reno w Nikicie mielibyście gówno a nie Leona, nawet rola G.Oldmana w tym filmie myje się do jego roli w filmie pt „Stan łaski” a tego filmu zresztą rewelacyjnego wogole nie ma na żadnej liście. Ehhh szkoda gadać. Ten portal to małolaty dla których Ojciec chrzestny jest tak jak dla przeciętnego człowieka nie znającego sztuki „Mona liza” a na pytanie dlaczego jest ten obraz wybitny ? każdy gada no jak to dlaczego bo jest u już

MAXSIU

kórwa znowu ten.Daj sobie już spokój z tymi chujowymi prowokacjami.To że tobie sie jakiś film podoba nie znaczy że powinien być od razu na czele jakichśtam rankingów.Mam dla ciebie propozycje:zrób sobie na blogu swój top filmów(tak jak ja zrobiłem u siebie) i będzie każdy zadowolony.

Dante_27

a najlepsze w tym wszystkim jest to że Max ma w ulubionych "Ojca Chrzestnego" i "Ojca Chrzestnego 2".Dziwny człowiek.