Niedawno było 9,06 a teraz jest 9,02! Co za krety to zrobił??? Zresztą domyślam się! Znudziło mu sie zaśmiecanie forum więc teraz zakłada konta i obniża ocene!
Czy każdy musi dawać 10/10 ?
Są różne gusta, wystarczy, ze ktoś dał 9/10 i już spada, jak masz teraz ocenę powyżej 9.
Ja mimo wszystko myślę że to sprawka szajki filmwebowiczów którzy dają 1 za każdy film który jest starszy od nich samych. Patrzcie jak powypadały wielkie klasyki takie jak "Na nabrzeżach" czy "Zabić drozda" z top 100 by ich miejsce zajęły jakieś tam "Pamiętniki". Nie żebym był jakimś psychofanem "Ojca Chrzestnego" bo w moim osobistym top 100 się nie mieści, ale myślę że coraz więcej na fw. ludzi którzy zielonego pojęcia nie mają o kinie toteż obniżają średnią filmów których nie zamierzają oglądać. ema
Ocena na portalu tak naprawdę wiele razy mija się z opiniami użytkowników. Przecież to mocno uśrednione jest. Wejdzie jeden z drugim i "co Mariusz dajemy po 1ce??" ;];]Mi to się co najwyżej śmiać chce jak jerzy [wiadomo który] pisze co post to samo, i w ogóle gdy ludzie jego poziomu oceniają taki film jak GodFather. Dla mnie to marny argument "ten film jest przereklamowany". Świetnie - nie będę go oglądał. A nie! Będę bo nie pójdę za masą gimnazjalistów, którzy wolą oglądać żenadę aniżeli kino z klasą. Marlon Debeściak;] pozdro dla Fanów
co ty masz do gimnazjalistow?! ja jestem gimnazjalistka i doceniam ten film, to arcydzielo.