WIDZIAŁEM REKLAMĘ! Niestety dopiero 1 stycznia 2010 roku, druga część 2 stycznia a 3 część 3 stycznia. 3 część będzie także na TVN7 w piątek 8 stycznia.
cud. porządny film w telewizji ogólnodostępnej. ciekawe tylko, o której
godzinie... pewnie po północy.
Eeee wole sicagnac przynajmniej bedzie bez reklam z reklamami jedynka bedzie sie dluzyc 2 nawet bez reklam da rade :)
dantes7 - jesteś jebanym kutasem, słowo daję! Kurwa twoja mać, was to powinni tak kurwa za to jebane piractwo kastrować, żeby tylko drzazgi leciały. Myślisz skurwysynu jebany, że możesz sobie wziąć efekt czyjejś pracy i se z nim kurwa robić co chcesz?!
A kto powiedział, że ja go ściągnąłem? Napisałem co można zrobić, żeby go mieć. To po pierwsze. Po drugie samo posiadanie nie jest niczym złym. I po trzecie, żeby zakończyć Twoją jakże inteligentną i stojącą na wysokim poziomie kulturowym wypowiedź - mam oryginalną trylogię Ojca Chrzestnego, gdyż jestem wielkim fanem tej produkcji. I co ty na to? Napisz coś jeszcze, chętnie poczytam taką dozę "nowoczesnej prozy młodzieżowej". Radzę zajrzeć również do słownika Języka Polskiego, ponieważ uważam iż możesz nie znaleźć w nim wyrazu, którego użyłeś, mianowicie wyraz "se"... No chyba, że chodziło Ci o symbol pierwiastka chemicznego Selen=Se to wtedy zwracam honor, ale sądząc po wypowiedzi nie wiem czy jesteś na takim etapie szkolnictwa, żeby przerabiać już pierwiastki. Pozdrawiam Serdecznie i Miłych Świąt życzę:) Tak Tobie też.