Ojca chrzestnego uważam za dobry film lecz nie arcydzieło bardziej cenię Człowieka z blizną niesamowicie wciągający w realia mafine... werdykt 1-0 dla Człowieka z blizną :)
Nie porównywałbym tych dwóch filmów. Pomimo tego, że oba traktują o tematyce gangsterskiej, są to dwa różne dzieła. Oba świetnie zrealizowane z doborową obsadą, lecz rozgrywające się w innych czasach, opisujące inne historie.
Zdecydowanie ojciec chrzestny film niemal perfekcyjny(kazdy moze cos na sile znalesc),czlowiek z blizna tez dobry ale tam film nie poruszal takich wartosci,bym rzekl ze pokazany jest koles ktory za wszelka cene chce sie wybic,zyc na poziomie miec duza kase kobiete po trupach do celu doslownie!
Człowiek z blizną to bardzo dobry film, ale Ojciec to już rewelacja. Jak dla mnie arcydzieło jeszcze żadne nie powstało. Mam 6 arcydzieł w ocenach, ale to filmy do których mam sentyment :)
"Jak dla mnie arcydzieło jeszcze żadne nie powstało. Mam 6 arcydzieł w ocenach, ale to filmy do których mam sentyment :)ę
hehe, jeste s mistryem