Prawda jest taka IŻ Ojczym chrzestny i ta cała śmieszna trylogia to jedno wielkie...GÓWNO... i co ? prawda kłuje w oczy prawda?! A najważniejszym argumentem ze tak jest jest fakt ze jak tak mowie ...i uwierzcie mi bo ja wiem i ja sie znam...
A TAK NA POWAŻNIE TO NIE TOLERUJE TEGO FILMU GŁOWNIE PRZEZ WAS-bo zachwalacie go jak wstrętne babsko sery na promocji w hipermarkecie!
Ubzduraliscie sobie ten film jak polonisci "Pana Tadusza" ale uswiadomcie sobie w koncu ze to moze i były działa ale dla ludzi którzy żyli w tych czasach-to ich wtedy pouczalo...kiedyś była mafia..teraz sa gangi, narkotyki, seks..i to jest nasz świat...my mamy teraz inna rzeczywistosc i nas pouczaja inne filmy, ksiazki-takie tymczasowe! q2mac za bardzo sie rozpisalem, rece mnie juz bolą ide spać bo już poźna pora. no to koncze moi niedrodzy współforumuwicze.
Brak mi slów na ciebie nie bede cie wyzywal (tzn. stwierdzal faktów) bo to szkoda czasu i nie bede sie znizal do twego poziomu (bo ty nie masz poziomu) bo tacy jak ty to sie na kinematografi nie znaja a Ojciec to najlepszy film w histori a za kpiny z tytułu "Ojczym chrzestny " jak ty napisales to tylko kula w łeb i do piachu
Ciekawe ile jeszcze takich tematów powstanie, bez żadnego sensu i napisanych przez jakichś prostaków. Nie mówię tu tylko o "Ojcu Chrzestnym", teraz prawie każdy ze świetnych filmów ma na swoim forum wpisy osób, które poza przekleństwami i obrazaniem innych nie potrafią w sposób inteligentny nad filmem podyskutować. Sprawia ci to radośc, ze tak napisałeś?(Kieruję to do "autora" watku). Dlaczego chcesz,by wszyscy obrzucali cie błotem, zgoda nie podobał Ci się film , ale napisz dlaczego. Samo stwierdzenie, ze jest głupi niczego nie dowodzi.
Wyjaśniłem wszystko w poprzednich postach. Nie będę sie powtarzać tysiąc razy. Hola Hola ja nie jestem pierwszym i ostatnim który sie wyzywa na tym forum- a jakby nie było to sam to robisz. A tak na marginesie to wisi mi oc o mnie napiszecie-i tak mnie nie znacie więc po co ta krytyka? NAPISAŁEM JUŻ ZE PIERWSZE KONTO ZROBIŁEM ABY ZAŁOŻYĆ KONTROWERSYJNY POST ŻEBY WIECEJ LUDZI SIĘ NIM ZAINTERESOWAŁO-NAPISAŁEM TEŻ ŻE NA TYM KONCIE PISZE NORMALNIE I WCALE NIE DAŁEM OJCU CHRZESTNEMU 1 I NIE UWAŻAM ZE TO GÓWNO. DAŁEM MU 5 BO MNIE NICZYM NIE ZACHWYCIŁ. CZY KOMUŚ SIE TEN FILM MOŻE NIE PODOBAĆ???? JEŻELI KOMUŚ SIE NIE PODOBA TO JUŻ NIE ZNA SIE NA FILMACH TAK????????
PS: SZKODA SŁÓW.
Ależ Encore! Ja się tylko o ciebie troszczę;) A może znalazłeś jakiś inny sposób na pobudzanie narządów płuciowych? A właściwie co jest twoim narządem płuciowym? Grabie?
Wiesz co? Ja też ci to powiem. I powie ci to każdy inny człowiek siedzący dłużej lub krócej w kinematografii. Czep się kopania ziemniaków, a zostaw w spokoju film i wszystko co z nim związane. Unikniesz w ten sposób przykrych upokorzeń ze strony ludzi interesujących się tą dziedziną.....
Ależ Encore! Ja się tylko o ciebie troszczę;) A może znalazłeś jakiś inny sposób na pobudzanie narządów płuciowych? A właściwie co jest twoim narządem płuciowym? Grabie?
Wiesz co? Ja też ci to powiem. I powie ci to każdy inny człowiek siedzący dłużej lub krócej w kinematografii. Czep się kopania ziemniaków, a zostaw w spokoju film i wszystko co z nim związane. Unikniesz w ten sposób przykrych upokorzeń ze strony ludzi interesujących się tą dziedziną.....
Hehe...Aż się przestraszyłem! Pewnie jesteś dwumetrowym napakowanym drylem z szalikiem legii i ogolony na łyso chodzisz z pałą i każdy się ciebie boi? Posiadasz najlepsze dresy adidasa i wozisz się wytuningowanym maluchem. Straszysz mnie, że mnie pobijesz, a i tak obaj wiemy, że nie możesz nawet mi obciągnąć, choćbyś bardzo chciał. Co do twoich ulubionych, to ty lepiej się nie chwal. Masz taki zjebany chłam, że aż podskoczyłem i jeżeli mogę to powiedzieć, każdy próbujący porównać ulubione między mną, a tobą wybierze MNIE i nie ma mocnych. Ty masz tam jakieś porąbane bajeczki, które nawet nie można nazwać prawdziwym filmem. Więc pieprz psa kolego i zapamiętaj to sobie jasno. Gdybym cię prowokował to już byś leżał w szpitalu psychiatrycznym w kaftanie bezpieczeństwa. Pogaduchy z tobą to raczej zabawa niż prowokacja.....
Elo frajerze. Już śpisz? A niech Ci sie Gargamel przyśni Ty Ważniaku. I tak każdy widzi po twoich postach że masz łeb (oczywiście "pełen filmów") jak sklep... a na pułkach pusto.
No to może wymienisz mi te shity z moich "ulubionych" "znawco"? Co do posuwania Twoja stara pewnie do dziś opłakuje dzień w którym spłodziła Cie w oborze z *****(odszyfruj albo sprawdz DNA Twojego starego), mogła nazwać Cię 2n+13 na drugie a Twój mongolizm ukryć w szafie razem z twoimi fimami. Kiedy masz urodziny? musze zaznaczyć w kalendarzu jako dzień KINA! zrobie sobie dzień wolny od pracy i kupie Szampana i cały dzień będę oglądał Ojca Chrzestnego, który jest przecież kwintesencją kina. Ty się chcesz zasmucić? Ty i ten cały filmweb.pl jesteście smutnymi wytworami. POWIEDZ MI TYLKO JESZCZE JAKIEJ MUZYKI SŁUCHASZ (Wypisz pare utworów, zespołów) A ten cały maraton uśmiechu w którym ty grasz główną rolę skączy paradoksalnym szokiem wiekszości użytkowników filmwebu.
Wiesz co tak naprawdę movie.maniak to jestem reżyserem... Jeśli chcesz to mogę Cie zatrudnić do mojej superprodukcji pod tytułem "żałosny film" Obiecuje że zagrasz główną rolę w filmie.
oto scenariusz:
Scena 1:
Na kamieniu siedzi Neandertalczyk, trzyma w ręce gałązkę akacji, odrywa systematycznie liście i mamrocze:
- Kocha... Nie kocha... Kocha... Nie kocha...
Scena 2:
Siedzi farmer na stołku, trzyma w rece gałązkę akacji, odrywa systematycznie liście i zaklina:
- Wiem, że kocha. Pacałuje... Nie pocałuje... Pocałuje... Nie pocałuje...
Scena 3:
Siedzi kowboj na koniu, trzyma w ręce gałązkę akacji, odrywa systematycznie liście i szepcze:
- Wiem, że kocha. Wiem, że pocałuje. Da... Nie da... Da... Nie da...
Scena 4:
Siedzi w aucie człowiek ucywilizowany, trzyma w ręce gałązkę akacji, odrywa systematycznie liście i sylabizuje:
- Wiem, że kocha. Wiem, że pocałuje. Wiem, że da. sstanie... Nie stanie... stanie... Nie stanie...
Scena 5:
Przy komputerze siedzi movie.maniak, trzyma w ręce gałązkę akacji, odrywa systematycznie liście i się modli:
- Wiem, że kocha. Wiem, że pocałuje. Wiem, że da. Wiem, że stanie. Realnie... Wirtualnie... Realnie... Wirtualnie...
Ten film to bedzie dopiero Arcydzieło jak zobaczą w scenie finałowej twoją postać i te aktorstwo , te doświadczenie to film pobije Ojca Chrzestnego Stary mówie Ci Taka sie w tym Twoim nędznym życiu wiecej nie powtórzy! Bedziesz slawny jak Al Pacino. okazja
Aby dowiedzieć sie szczegółów wejdź na www.jestescymbal.pl
Jeżeli strona nie załaduje się wciśnij F13 aby odświeżyć połączenie.
Niestety nie mogę przyjąc roli. Mam zasadę: nie wpółpracuje z reżyserami, którzy mają poniżej 5 punktów IQ. Dlatego sory ale odpadasz. Co do snu i gargamela to masz rację. Śniło mi się dzisiaj jak ciebie posuwał. To był najohydniejszy sen w moim życiu. I to nie ze wzglądu na gargamela. Co do twoich ulubionych, gówien masz tam pełno choćby takich jak Skarb Narodów, Twierdz i Powrót do Przyszłości. A ten twój żałosny film świadczy właśnie jakim jesteś żałosnym reżyserem. Tytułów piosenki ci nie podam, bo choćbym napisał, że Mozart to i tak nie wiesz kto to jest i pomyślisz zapewne o disco polo. Co do strony www.jestescymbal.pl to nie włączy mi się za cholere, sprawdzałm już na pięciu komputerów z róznym adresem IP i gówno. Widać jaki z ciebie informatyk.
Kolego, obaj dobrze wiemy, że jesteś głupi i nic z tym nie da się zrobić. Obaj wiemy, że nie chodzisz do pracy, bo twoje posty nie są na poziomie człowieka, który skończył 18 lat. Chyba, że masz 11 lat, a twoja praca to przerzucanie gnoju.....
Haaa wiedziałem widziałem-słuchasz takiego syfu że wstydzisz się do tego przyznać. Pierdolisz że nie będziesz marnować czasu bo nawet najstarsi Indianie nie wiedzą od jak dawna to robisz.
"Dlaczego jestestaki głupi? Moze od tego, że ciągle obciągasz śmieciarzom i już cię podniebienie boli," Operujesz bardzo mądrymy stwierdzeniami. Kto Cie tego nauczył? To co piszesz jest tak bezsensu jak......(brak takiego określenia) Wiesz co, ułożyłem piosenkę którą dedykuje Tobie (mam nadzieje że spodoba Ci się bardziej niż to gówno którego słuchasz i boisz sie do niego przyznać bo śmierdzi tak jak Ty i te całe twoje szambo)
movie.maniak jesteś ciemny jak dupa murzyna(param pam pam), Twoja matka pierdoli twojego stryja(param pam pam), Twoj stepfather zajada w stajni owies(param pam pam) a Ty masz wydziarane na czole bezmózgi człowiek(param pam pam) Pierdol sie przez P wielkie jak Pała(param pam pam) wypierdalaj stąd ty kurwo mała(Param pam pam)
C.N.D
"Co do wiedżmina wątpie raczej czy wiesz co to jest." pisze sie wiedŹmin idioto. Pozdrów babcie.
Nie wiem czy bardziej jesteś smieszny czy żałosny.
Moim ulubionym zespołem muzycznym jest Nirvana. Od czasu do czasu lubię także posłuchać bluesa. I co? Głupio ci pindo z Kazachstanu?
Za piosenke muszę ci pogratulować poziomu kretynizmu. Piszesz, że jestem małą kurwą. To po cholere wymyslasz o mnie piosenkę. Czyżbyś chciał mi zaimponować pieprzony homoseksualisto? Ojciec ci już do zabaw nie wystarcza?
Zawsze wiedziałem, że operuję mądrymi stwierdzeniami. Nauczyłem się tego u mistrza w Mongoli, który uczył mnie także jak wkurwiać bezdomne psy takie jak Encore.
Pisze się WIEdziałem, a nie WIDZiałem pizdochlaście. Jeżeli chcesz kogoś upominać o błedy w pisowni ty jestes tutaj największym negatywnym przykładem.
Przeczytałem cały ten temat. To jest lepsze od Monty Pythona...;-) Encore - jesteś moim idolem!;-)
Nirvana-hmm myślałem że będzie tragiczniej. Ale wypisał byś tego więcejxD<czekam>
Nie jest mi głupio lachociągu z Tadżykistanu. W piosence Ty i twoja żałosna familia odgrywacie ważny motyw więc piosenka musiała być kretyńska-taka utrzymująca Twój poziom. Ja jestem może i homo ale sapiens a Ty jesteś zapewne niewyżytym analnie transeksualistą który nie wie, że jest obojniakiem, tak jak błotniarka stawowa. Nie dziwie się że uczyłeś sie w Mongolii, ba nawet jesteś upośledzony na mongolizm czyli trisomie chromosomów czyli najkrócej mówiąc masz po prostu zespół Downa.
Ludzie chorzy tak jak Ty widocznie nie mają lepszych zajęć niż wkurwianie bezdomnych kundli. Mam nadzieję że kiedyś Cię zagryzą i zjedzą a Twoje wysrane prochy Będą siedliskiem bakterii jednokomórkowych (do których również sie zaliczasz). Nie ucz mnie jak sie pisze Ty prekursorze debilizmu z dupolandii. Ssij kapy rozwielitką i wydupiaj do krainy wiecznych wichrów wirtualny alfonsie.
Eeee..... Przepraszam, że przerwę waszą batalię......
Uwielbiam Ojca Chrzestnego i stanowczo nie zgadzam się ze zdaniem osoby, która ma przeciwne odczucia niż ja. Ale czy to powód żeby prowadzić tutaj nie ustającą wojnę słów niszczac przy tym stronę?
Zalecam się trochę uspokoić i nawzajem zignorować. Jeśli jakieś indywiduum cię irytuję to poprostu przerwij z nim kontakty.....
Bierzcię przykład z hipisów i zacznijcie żyć ze stoickim spokojem....
P.S. - Ja też lubię bluesa.....;)
Takich ludzi nam właśnie trzeba! Wykształconych. Ja teraz rozumiem, że znizyłem się do poziomu pizdek mendowatych jakim jest Encore. Kurwa jak ja nie lubie tego sukinsyna. Cholera! Znowu się poniżam:)
Encore wiadomosć do ciebie: Mam cie w dupie pizdochlaście! Będę bardziej dojrzały od 11letniego dziecka jakim jesteś i cie zignuruje kurzyszczupie!
Ech....nie dało się inaczej? W przyjaźni i w pokoju? Wtedy naprawdę wszystko lepiej wyglada....
Pozdrawiam, Hollywoodman;)
Hollywoodman jak sam widzisz z użytkownikiem movie.man nie dało się inaczej. Myślał że jest cwaniakiem i pokarze mi na co go stać a zjechałem go bardziej i teraz mu przykro (biedaczyna pewnie sie załamał i zamknął w sobie). Pozdrawiam
movie.man prędzej zrobisz sobie jajecznicę z Twoich owłosionych po fiuta jajec niż mnie urazisz. Tak racja-poniżasz się i zawsze będziesz sie poniżany. Chyba stryju zbyt często nazywa Cię pizdochlastem a Twoja psychicznie chora mózgownica nie panuje nad resztą ciała. Proponuję Ci wizytę u neurologa lub skierowanie do domu wariatów które sam z chęcią bym Ci wypisał. Następnym razem poproś mamę o traktorek o wypowiedzi zostaw dojrzalszym (nie tylko psychicznie) użytkownikom.
Chciałbym zauważyć drogi Encore, że teraz ty zniżasz się do jego poziomu
Wulgaryzmy i przezwiska bardzo prowokują i raczej wątpie by movie.maniak to tak zostawił. Widzę, że pacyfizm jest bardzo rzadko spotykany w tym temacie. Jeden zaczął, drugi mu odpowiedział i tak prowadzili ze soba bitwy, kto kogo bardziej urazi....
Pokój to według mnie jedna z najważniejszych rzeczy, dlatego proszę o szanowanie moich aspaketów życiowych.
Pozdrawiam wszystkich i zalecam żyć w pokoju.....
Tak oczywiście masz rację-zniżyłem się do poziomu, a zrobiłem to aby udowodnić mu że cwaniaczeniem nic nie zdziała i że jego szacunek do innych jest równy 0. Teraz może sie czegoś nauczy (albo i nie ale to już jego wybór, znowu zacznie=znowu sie odpłacę) To on zaczął mnie wyzywac i nie tylko mnie bo jak tak czytałem jego posty to wielu użytkowników krytykował i wyzywał. Ja pierwszy wyzywać nikogo nie zaczynam.
Pozdrawiam i równiez Tobie gratuluję zdrowego rozsądku.
GaowOOds...czy tam Encore///śmieszy mnie twój cały temat...heheheheeh..i twoje kolejne posty..hehe...napisz coś jeszcze to sie pośmieje...:D:D:D...ludzie koleś myśli że jak napisze "gówno" o jak sam wie wielkim filmie...to będzie orgyginalny:Dlol..(znowu się uśmiałem)...wiesz co to jest gatunek?????????..jak ci się filmy gangsterskie nie podobają to ich nie oglądaj...swoją opinie wyraziłeś..ok...tylko jeżeli mówisz że ten film jest głupi,śmieszny,i że to gówno...to nie masz pojęcia o jakiejkolwiek krytyce...o filmie..o wszystkim z tym związanym...Ojciec chrzestny w SWOIM GATUNKU jest arcydziełem>>>to jest fakt.pzdr i zastanów się zanim coś napiszesz
Ja nie rozumiem tylko, dlaczego na tematy zakładane przez takich debili zawsze jest najwięcej odpowiedzi. Ten frajer ma mokro w majtach jak widzi ile to juz osób odpowiedziało. To właśnie z takim założeniem postanowił napisać ten temat. Ja myśle, ze on nie jest żadnym prowokatorem tylko znerwicowanym chlopakiem, którego zycie to porażka. Pewnie nawet nie oglądał tego filmu.
Doktorze Klinarze... Jest tak wile odpowiedzi na moją refleksję, ponieważ odpowiadają na nią takie debile jak Ty. Wsadz se palec w dupę i wygwizdaj sobie symfonie pt. "zamknij ryj" a nie wypowiadaj się skurwielu.
ps. Film oglądałem jak leciał w tv na tvn'ie jakieś rok temu.
Nie pozdrawiam.
die17 Cieszę się żę masz radoche:P Nie musisz ogłaszać tego wszem i wobec że w pierwszym poście napisałem o "Ojcu Chrzestnym"-gówno bo każdy kto tu wchodzi to czytał to i wie. Napisałem w którymś z kolejnych postów że zrobiłem dla żartu (ale główny cel to było jednak przyciągnięcie normalnych ludzi do dyskusji. Z kolei cwaniaków którzy myślą że znają sie na kinie miałem ochotę se zjechać:) ) Po raz kolejny piszę że "Ojciec Chrzestny poprostu nie przypadł mi do gustu" i WG MNIE (Moje kurna zdanie!) nie jest żadnym arcydziełem!
Pozdro.
Ludzie to zwykła prowokacja, nie możecie go po prostu olać? :) Was wkurza bluzganie tego filmu, a jego wkurzyłaby liczba 0 przy odpowiedziach na jego temat.
Niestety ale muszę Cię rozczarować-to nie jest prowokacja:) (0 odpowiedzi też by mnie nie wkurzało-wyraziłem tylko swoją opinię, filmu też specjalnie nie bluzgałem-no chyba że przy rozmowie z tymi cwaniakami i na początku gdy założyłem pierwsze kontrowersyjne posty ale to tylko dla picu.)
Zgadzam sie z Piotrekt. Moim to wielki klasyk 10/10. Chociaż mam 14 lat to ZROZUMIAŁEM znam sie i duzo obejrzalem ale ojciec chrzestny to klasyk. TY SIĘ NIE ZNASZ NIE WYZYWAJ MNIE TY CIECIU SŁUCHAJ TO WIELKI FILM I JEŚLI CHCESZ ZADYME TO IDZ NA PARADE ROWNOSCI I KRZYCZ ZE GEJE I LESBY TO KURWY. IDZ DO MAMY ZEBY CI ZAGRZALA MLECZKO I DALA SMOCZEK DO BUZI.
AHA WIDAC JAK Z ZAPALEM OCENIASZ FILMY.TY CHYBA JESTES JAKICH SLUMSEM KTORY STOI POD BLOKIEM I PIJE PIWO TEN TEKST DOWODZI TEMU kiedyś była mafia..teraz sa gangi, narkotyki, seks..i to jest nasz świat I NO CHYBA TWOJ JESLI CPASZ I JESTES W GANGU TO GRATULACJE ZABAWNY Z CIEBIE CZLOWIEK
Ludziska!!!!
Mówiąc konokfialistycznie: dalibyscie se siana! Co z tego, że Encore nie lubi filmów mafijnych. Wyraził swoja opinię i dajcie mu spokój. Swoją drogą to też się zdziwiłem jak to nie mozna lubić ojca chrzestnego. Przecież to klasyk z legendarnym Brando, jednak zrozumiałem, że gust to coś o czym nie można dyskusować.
Powtarzając jeszcze raz! Postarajcie się (niektórzy) nie prowokować, ponieważ większość ludzi nie skończyła studiów psychologicznych i nie umi ignorować pewne persony. Gdy ktoś coś źle powie o Ojcu Chrzestnym, czyli królowi wśród filmów, urazi ich dumę co doprowadzi do takiego burdelu jaki tutaj nastał.
Pozdrawiam..........................................................
piter.sobiecki czy ty w ogóle rozumiesz to co pisze w tych postach? czy jesteś zbyt mały by skumać żę posty pisane z konta GaoCOŚTAM były perswazyjne, Na jakim zadupiu ty w ogole żyjesz? Jak chodzisz o 21 spać to nie dziwię sie że nie spotykasz cwaniackich dresów na ulicy, nie dochodzą do Ciebie słuchy o gwałtach, morderstwach, widzę że nie mieliście jeszcze w gimnazjum lekcji z psychologiem o narkotykach to nie wie się co i jak. Jak dorośniesz to zobaczysz requiem dla snu i się przekonasz jaka jest współczesna rzeczywistość. Wieć nie pierdol. W ogóle nie mamy o czym gadać skoro filmy który Ty oceniasz na 10 to miedzy innymi: Vabank, Gwiezdne wojny - Nowa nadzieja, (A FORRESTOWI DAŁEŚ 9-niema co kolego znasz się) filmy które ocenileś na 9 to miedzy innymi: Zorro, Vabank II, Sąsiedzi, Spider-Man, Kiler-ów 2-óch,Drużyna "A", Kevin sam w domu, Jaś Fasola, Johnny English, GoldenEye, Epoka lodowcowa, a tych na 8 to już nie komentuję. Szanuje to że Tobie podobają się te filmy ale nie cwaniacz tak skoro sie nie znasz dzieciaczku nie skączyłeś jeszcze gimnazujum a myślisz że chwaląc film zajmujący 1 pozycję na filmwebie, oceniając go na 10 przypodobasz się komuś i pokażesz wszystkim jaki to ty obeznany nie jesteś i jak bardzo sie znasz! (śmiech) Oglądaj sobie gdzie jest nemo, sezon na misia, gwiezdne wojny, spider mana, zorra i inne bajeczki na które rodzice Ci pozwalają patrzeć a Ojca Chrzestnego i inne filmy z top100 których zapewne nie widziałeś (a nawet jeśli widziales to i tak nie kumasz) zostaw w spokoju i wypowiedz się na forum shreka któremu również daleś 9.
PS: Twoje posty są nielogiczne, niestylistyczne, wogóle po cholere pisane? ale czego spodziewać sie po 14 letnim dziecku myślącym że napisze "znam się" albo wypisze swoje mądrości przepełnione wulgaryzmami to dorośli będą sobie gadać: "o kurde, taki młody a taki dorosły" HA HA HA HA HA (...)
po pierwsze wyskoczyłem fakt sorry po drugie shrek to bardzo dobra komedia a po trzecie to sa moje oceny i kazdy ocenia jak chce
pozdrawiam
a zresztą kto tu ocenia filmy 10- ksiąze w nowym jorku skarb narodów czy titanic a na 2- przemineło z wiatrem lot nad kukułczym gniazdem czy seksmisja. Ja lubie kino nowoszenie i stare a ty nowoczesne kazdy ma swoje gusta
Pozdrawiam
sobicki hehe ale najbardziej rozwalił mnie tekst "MOŻE fakt że MOŻNA miec swoje zdanie ale nie naskakuj na wszystkych" 0 logiki.
Sobicki, no teraz Twoja wypowiedź była już całkiem inna więc moja też będzie inna. Nic do tego nie mam że podobają Ci się filmy animowane, bądź SF, Po prostu to Cię kręci i ok:)
Jakbyś przeczytał cały ten temat od początku do końca, to stwierdził byś, że prawie nikt nie może się z tym pogodzić że mi nie podoba sie Ojciec Chrzestny i filmy z tego samego gatunku co OCH, i z tego też powodu wszyscy po mnie jadą (ba, hehehe i w dodatku sądzą, że się tym przejmuje<LOL2>x100)
Przeminęło z wiatrem to była dla mnie jedna wielka N-U-D-A. Lot nad kukułczym gniazdem ocenię na nowo jak go zobaczę (Bo widziałem go dawno, jak byłem jeszcze dzieckiem) PS: Książę w Nowym Jorku to również starszy film. Pozdrawiam
Panie mnie filmy animowanie nie kręcą kiedys obejrzelem kilka filmów i te lepsze po prostu oceniłem z SF oceniłem chyba tylko Gwiezdne Wojny
Bardzo lubie Westerny i Filmy Przygodowe i Akcji. Ale z tych trzech najbardziej mnie kręcą te pierwsze
pozdrawiam wszystkich
Mówisz, że najlepsze są filmy na czasie, a wymieniasz z pośród nich Władcę Pierścieni, którego akcja dzieje (porównując do naszych czasów) we wczesnym średniowieczu - jak coś piszesz to myśl przy tym. Słownika ortograficznego też mógłbyś użyć czasami - mój ty mistrzu "płęty".
Tak filmy na czasie, poruszające ważne problemy społeczne, (typu rasizm, narkomania, wojny gangów, różnego rodzaju intrygi) dają społeczeństwu najwięcej korzyści (w ramach pouczenia).
"Władca Pierścieni" to jak wiadomo ekranizacja powieści. Ekranizacja "Powrotu Króla" jest bardzo dobrze zrealizowana, pod każdym względem dopracowana, film stworzony z wielkim rozmachem (muzyka-wspaniała, aktorstwo-świetne, fabuła-wiadomo oparta na powieści, efekty specjalne-bardzo dobre,) Oceniam film na 9.5 Nie wiem co od niego chcesz? (chyba lepiej nie można było tego zrobić) proponuję Ci przeczytać książkę.
hehe przypominam też, że jest to film S-F. Co do moich błędów-jeśli, aż tak bardzo rażą Cię w oczy w moich postach wyrazy napisane np. zamiast "waŻny", przez "waZny" zalecam Ci ich nie czytac. (nie chce mi sie pisac dokladnie bo nie mam na to czasu... zamiast 5 minut ten tekst napisalem w 3 minuty dzieki temu ze nie uzywam Alt np.)
Pozdro.
Encore mam pytanie; dlaczego oceniłeś "Lot nad kukułczym gniazdem" na 2? A np "Książe w Nowym Jorku" na 10? Tylko nie ograniczaj sie w swojej odpowiedzi do tego że ..wyraziłeś swoje zdanie..czy ze to gówno..itd
Mówić do was to jak mówić do ściany.
Dlaczego kobiety opowiadają sobie kawały o mężczyznach? Bo jesteśmy naiwni. Gdy ktoś urazi naszą dumę, obraźi dzieło, które my uwielbiamy odpowiadamy kontratakiem niezdając sobie sprawy, że na przykład inni użytkownicy nie chcą czytać naszych kłótni tylko konkretnych recenzji i wypowiedzi na temat filmu......
Przestańcie siebie nawzajem prowokować, zaparzcie sobie herbatkę i nie kłóćcie się bez żadnego poważniejszego powodu.
Pozdrawiam w pokoju......
die17 poczytaj inny temat który założyłem na forum "Ojca Chrzestnego" a dowiesz się czemu dałem filmowi pt."Lot nad kukułczym Gniazdem" tylko 2. Tu napisze tylko tyle, że ocenię ten film ponownie gdy obejrzę jak poleci w tv.
2 dla Lotu Nad Kukułczym Gniazdem???
Czyś ty facet się z fiutem na łeb zamienił?????
Sam wydupiaj. I to najlepiej na www.teletubis.pl Skoro masz taki sam gust jak w dzieciństwie, to nie dziwie się teraz dlaczego "Ojciec Chrzestny" to dla ciebie gówno...
"oglądałem Lot nad kukułczym gniazdem w dzieciństwie (jakieś 5-6 lat temu)"
Zresztą, Panowie! Czego my oczekujemy po 14- latku? :)))
Kolejny kolo którego królowa nauki-matematyka niczego nie nauczyła. Proponuję Ci zainwestować w liczydło. Skoro teraz mam 18 lat (o czym już wspominałem) 18-5=13 lat. No comment. Oceniłem film po tym co zapamiętałem z tych czasów-watpie że go zrozumiałem ale z tego co pamietam to wtedy był to dla mnie dosłownie dramat. Teraz zupełnie inaczej bym to ocenił-ale muszę go zobaczyć jak poleci w tv!!
Ahaa, no to długie coś miałeś to dzieciństwo.
Wystawiając ocenę filmowi, na podstawie tego jak go zapamiętałeś z "dzieciństwa" tylko potwierdza to, że gust masz wciąż taki sam...
Crazy a Ty od kiedy uważasz się za dorosłego? (Ja myślę że dzieckiem się jest do ok. 15 roku życia) Napisałem już wyżej że mam złe wspomnienia z tego filmu i wtedy byłem nim aż przerażony. Widzę, że kolejny raz muszę Ci przypomnieć, że Ocenie go na nowo jak poleci w tv. (nie bede zmieniac oceny bez ponownego obejrzenia bo to bez sensu)