Mam już dość tych smiesznych tematow zakladanych przez tych niedowartościowanych ćwoków,ktorzy mysla ze w internecie ktos sie nimi zainteresuje.
Pewnie kazdy z was chciał kiedys zrobic kariere w filmie.Gdyby to do was zadzwonil Mario Puzo z prosba wyrezyserowania filmu na podstawie powiesci "Ojciec Chrzestny", kogo obecnie widzielibyscie w glownych rolach?Studio Paramount zagwarantowaloby wam oczywiscie troche milionu budzetu.Macie jakieś koncepcje?
ja mam wizje kevina spacey w roli ojca rodzina, dona. opieprzylbym Kevina na łysego, dałby7m mu jakieś przeciwsloneczne okulary,czarna koszula do połowy rozpiętą, spodnie w kancik i białe mokasyny.byloby git.co wy na to? jego żone moglaby zagrac penelopa Cruz,Jakies propozycje jesli chodzi o trzech synów?
Hmmmm w roli Dona obsadziłabym Harveya Keitela
Michael Madsen jako Sonny
Steve Buscemi jako Fredo
a Spacey mógłby zagrac Michaela, po odpowiedniej charakteryzacji, skqrczybyk potrafi byc zimny jak lada chłodnicza...
Penelopa mogłaby byc Connie, łaj not?
z mamą Corleone mam problem,ale Sutherland młodszy mógłby byc dobrym Tomem co nie?
teraz zastanawiam się nad polską wersją Ojca a co!;-)
hmm ja bym w roli Ojca widzial Duvalla ale wiadomo za duzo bylo by skojarzen wiec odpada moze Anthony Hopkins? mysle ze by sie nadawal idealnie hmmm w roli Sonnego widzialbym Viggo Mortensena (coraz wiecej zyskuje u mnie jako aktor ) w roli Fredo widzialbym Edwarda Nortona .
Michael ? hmmm Banderas? :D takie moje luzne propozycje