Poprostu twórcy Ojca Chrzestnego zapłacili bardziej znanym portalom aby ich film miał zawsze wysoką pozycję w rankingach i wysoką ocenę.
"Zgadzam się z tobą. To oczywiste i niezaprzeczalne a te durnie z filmwebu które dają temu ścierwu więcej niż 2 to popierają"
Szkoda, że nikt nie zapłacił jakieś Akademii Medycznej aby przyznali Ci prawdziwego fachowca w dziedzinie Twoich problemów. Widzisz jaki los może być okrutny. Dwa nieszczęścia naraz. Nie dość, że choroba to jeszcze lekarz paranoik.
Nie wiem tylko co widzisz w powielaniu swoich wypowiedzi.
to tymbardziej mi cię szkoda, skoro jesteś na tyle płytki, by nie zrozumieć pewnych rzeczy...
Teraz mnie to rozpieprzyłeś na wszelkie strony, geezus. Ma taką ocenę i ma, a jak coś ci się nie podoba to do reżysera wal.
I odpowiedział :
"Kurka, poznałeś mój plan. No cóz. Co może taki orzech. Nie powstrzymasz mnie. Ahahahahahahahahahahahahahahahahahahahah!!!!!!!!!!111!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!"
Dlaczego nie zaangażować się w działkę, która na prawdę Cię interesuje, w której na prawdę umiesz się poruszać. Czy właśnie nie wtedy było by dobrze? Myślę, że świat poszedł by wtedy do przodu, gdybyś uszanował, że ludzie chcą tu dyskutować na pewnym poziomie. Nie chcą schodzić poniżej pewnego poziomu.
Nie mówię, że Ty to robisz. U Ciebie przecież nie o to chodzi. Myślisz w ogóle o poziomie?
Inni jednak myślą. Ten portal nie jest dla grupy ludzi takich jak Ty.
Jest dla grupy ludzi, która chce normalnej rozmowy.
Grupy, która nie toleruje chujozy, którą tu mówisz.