Ojciec chrzestny

The Godfather
1972
8,6 575 tys. ocen
8,6 10 1 574733
9,1 75 krytyków
Ojciec chrzestny
powrót do forum filmu Ojciec chrzestny

Ok, rozumiem, Marlon Brando, Al Pacino!!! Tak wiem znane nazwiska. Ale ludzie to są tylko nazwiska!!! No jak można wchodzić tu na stronę filmu spojrzeć w obsadę i nawet go nie oglądając dać 10? No ludzie zastanówcie się! Co wy wyprawiacie? Uwierzcie mi nawet tacy aktorzy jak Al Pacino mają gorsze filmy! A do tego w tym filmie Al był jeszcze młody i niedoświadczony więc miał prawo słabo zagrać! Dopiero z wiekiem rosła jego forma i stał się wielkim aktorem. Ten film jest w jego wykonaniu taki sobie ale wy itak kierujecie się tymi nowymi! Mam na myśli: Życie Carlita, Donnie Brasco, Bezsenność, Gorączka. Kierowaliście się tym że w tych filmach wypadł on znakomicie przez co one same były znakomite więc nawet bez oglądania Ojca Chrzestnego większość z was ocenia go na 10/10 a tak nie jest! Obejrzyjcie najpierw proszę was a potem oceniajcie! Bo to jest bez sensu naprawde!

znawca_kina_1982

Dokładnie tak jest

znawca_kina_1982

No jak można wchodzić tu na stronę filmu spojrzeć w obsadę i nawet go nie oglądając dać 1?

Fuck_Tyler.com

A kto tak robi?

ocenił(a) film na 10
nieznamsie7

Połowa wbijającej tu dzieciarni, fanów Avatara którzy z niewiadomych przyczyn upatrują sobie w nim jakiegoś wroga, multi-kontowców itp... nie wszyscy oczywiście.

szczepan600

Jak już coś to fani Avatara (idioci) jedynkują wszystkie filmy i nie tylko samego OC. Więc Goodfather nic nie traci na średniej, względem do najlepszych filmów tego rankingu