Ojciec chrzestny

The Godfather
1972
8,6 575 tys. ocen
8,6 10 1 574674
9,1 75 krytyków
Ojciec chrzestny
powrót do forum filmu Ojciec chrzestny

Przeglądaliście listę top 250 na imdb. Braveheart 102 miejsce, Zielona Mila 112, Gladiator 116 miajsce!!!, Scarface 171 miejsce!!!, Leon Zawodowiec 34 miejsce, American Beuty 36, Forrest Gump 42. Według mnie choć o wiele mniej głosów lista filmweb jest o wiele lepsza.

ocenił(a) film na 9
_Tyler_Durden_

To moze odpowiem
Zielona Mila dla mnie słabe widowisko moze mnie to nie kręci...
Gladiator takze słabo jesli chodzi o arcydzieła 8/10
Forrest Gump Bardzo dobry/swietny 9/10
Leon Zawodowiec 8/10

ocenił(a) film na 8
spielberg552

Gladiator zajmuje na imdb w pełni należyte miejsce choć dla mnie to wogóle by go moglo nie być w żadnym rankingu.

ocenił(a) film na 10
_Tyler_Durden_

imdb w skali świata jet o wiele bardziej znanym rankingiem,wystarczy porównać ilość głosów,obrazuje o wiele szerszy przekrój kinomatografi,poza tym zawiera ogromną ilość filmów,o których przeciętny polski filmmaniak nawet nie słyszał,z tąd te rozbiezności w ocenach,pozdrawiam p.s zarówno imdb i filmweb są rzetelnymi,choć różniącymi się rankingami

użytkownik usunięty
pioter10

Ludzie przestańcie gadać o tych rankingach. Ogólnie w mojej opinii ranking imdb jest do dupy (Buntownik z wyboru - 250 miejsce a to wg. mnie najlepszy film). Liczy się tylko własna opinia a nie sugerowanie się jakimiś zafajdanymi rankingami. Oglądnijcie "Stowarzyszenie umarłych poetów" to to zrozumiecie.

użytkownik usunięty

kto ,my?