Nie pozwolę żeby FILMWEB "upadł" bo jakiemuś niewychowanemu człowiekowi nudzi się w domu! Każdy wie że ocene temu filmowi zaniżył człowiek który kiedyś zrobił z tego forum smietnik! A Ojciec Chrzestny 2 nie jest już na 3 miejscu, spadł w dół! Takie coś jest karalne! Ten człowiek jest chyba dzieckiem w wieku dojrzewania bo dorosły by się tak nie zachowywał, no chyba że jest na coś chory! Ja już nie jestem młodą kobietą, mam trójkę dzieci, Mateusz ma 16 lat, Ola 14 a Karol 19 i dobrze wiem co takim młodym ludziom przychodzi do głowy. Czy temu człowiekowi nie nudzi się zakładanie kont i obniżanie oceny? Ja rozumiem że komuś się może nie podobać ten film, ale żeby od razu wyzywać wszystkich słowami: ciota, dziecko neo, i innymi słowami którymi w dzisiejszych czasach posługują się młodzi ludzie.
jak dla mnie to ty chyba jestes na cos chora, jesli takie emocje wywoluje u ciebie jakis ranking.
A dla mnie zachowujesz się jak nastolatka pisząc kretyński temat. Może dla ciebie najlepszym filmem jaki powstał jest Ojciec Chrzestny a dla mnie jest on tylko bardzo dobry i widziałem wiele ciekawszych filmów. Nie mam zamiaru bawić się w zakładanie kilkunastu kont by obniżyć mu ocenę, ale mam nadzieję, że ta mania gangsterki na filmwebie minie. Moim zdaniem poza muzyką i świetną grą aktorską ten film nie wyróżnia się niczym od innych filmów gangsterskich. Fakty są takie, że film momentami nudzi usypia, a to wyklucza mówienie o tym filmie jako filmie wszech czasów. No ale widać żyjemy w czasach gdzie wystarczy pokazać historię gangstera i pokazać w nim Brando, De Niro bądź Pacino, a przykładów jest wiele, Ojciec Chrzestny wszystkie części, Człowiek z blizną, Chłopcy z ferajny czt Dawno temu w Ameryce. Nie wymagam od filmu by miał pełno zwrotów akcji czy uwikłań w fabule, ale film nie może nudzić, a ten film ma moment kiedy chce się go wyłączyć.
Uważasz iż nie jest to najlepszy film na świecie tak? to dlaczego po spadku na drugą pozycję zaczynasz wszystkich wyzywać od szczeniaków itp? Drugie miejsce jest też genialne... Uważam, że przez nagonkę GF w tej chwili na drugą pozycję spadł skazani na Shawshank, właśnie tacy ludzie jak ty, którzy nie mogli się pogodzić z drugą pozycją Ojca, pozakładali konta i zaczęli dawać 1 Skazanym, a 10 Ojcu Chrzestnemu i mamy bałagan
to tylko przenośnia była, ale fakty są takie, że się unosisz i wpadasz w zupełnie nikomu niepotrzebną histerię
Jak widze jakie glupawe tematy tu zakladacie to mi sie chce usunac konto na filmwebie i nie miec z wami nic wspolnego... ludzie co wam sie dzieje... jak fanatycy... nie bede reszty komentowal..
Film jest ciekawy ale napewno nie zasługuje na taką ocene.
Dobry film powinien cały czas trzymać w napięciu czego tu nie ma.
Mało orginalne zakończenie.
Nie mówiąc już o ślubie w którym nie widziałem nic interesującego.
Sądzę że dużo osob głosuje tak wysoko gdyż nie ma własnego zdania i patrzy się na zdanie innych, nie chcąc się odróżniać.
Wredna madziu współczuje twoim dzieciom skoro takie emocje wyzwala u ciebie zwykły ranking.
pzdr
"mam trójkę dzieci, Mateusz ma 16 lat, Ola 14 a Karol 19 i dobrze wiem co takim młodym ludziom przychodzi do głowy."
Fajna ta Ola? Masz fotke? ;-P
hahahahaha! Już dobrze, dobrze dobrze... kłamałam! ;) Nie mam dzieci ani nie jestem starą babą ;) Poprostu wkurzyłam się że mój ulubiony film nie jest na 1 miejscu ;) Pozdrawiam wszystkich! Całuski :*
Tego się można było spodziewać, mało który dorosły człowiek tak stresuje się takimi banałami, ale pokazujesz, że ni warto czytać twoich postów bo sama sobie zaprzeczasz. Najpierw piszesz, że masz dzieci, a później, że jesteś młoda i nie masz dzieci. Piszesz również, że Ojciec Chrzestny to twój ulubiony film później twierdzisz, że jednak nie jest, a na końcu znów zmieniasz zdanie...
"hahahahaha! Już dobrze, dobrze dobrze... kłamałam! ;) Nie mam dzieci ani nie jestem starą babą ;) Poprostu wkurzyłam się że mój ulubiony film nie jest na 1 miejscu ;) Pozdrawiam wszystkich! Całuski :*"
spoko jedna noc z Karolem i twoj film zawsze bedzie an pierwszy miejscu
A szkoda. Już chciałam Cię zapytać czy Mateusz wolny xDDD
A niby czemu Twój ulubiony film ma być na 1 miejscu co?
A może ja chcę żeby mój ulubiony film był #1 a nie siedemdziesiąty któryś.
Kobieto, to tylko ranking a każdemu co innego się podoba.