Muszę się przyznać do błędu. KIedy zobaczyłem ze na 1 miejscu jest ojciec pomyslalem sobie ze aby obnizyc sredią dam 1(nie oglądałem wczesniej tego filmu) Ale gdy obejrzalem ten film wczoraj w tvn musze stwierdzic ze mimo uplywu lat ten film jest swietny, i jak najbardziej zasluzyl na 1 miejsce. nie jest wcale przereklamowanym starociem jak myslalem wczesniej. przepraszam wszystkich fanow ojca chrzestnego za moja wczesniejsza ocene i informuje ze zmienilem ja na 10
i prosze innych ludzi myslacych tak jak ja wczesniej o zaprzestanie dawania oceny nie ogladajac filmu.
Nie musiałeś zakładać tego tematu. Tylko się ośmieszyłeś. Dając "1", filmowi któremu się nawet nie oglądało świadczy tylko o tym, że jesteś 13letnim bachorem, nie mającym pojęcia o kinie. Nie myśl, że ktoś Cię tu będzie chwalił i wielbił Twoje nawrócenie, bo pisząc o tym że chciałeś specjalnie zaniżyć ocenę wbiłeś gwóźdź do własnej trumny.
moze i wbilem ale przynajmniej sie przyznalem. czlowiek popelnia bledy i uczy sie na nich i nie zgadles co co mojegie wieku. nie licze na zadne pochwaly a ciebie mam gdzies...
ludzie to maja najebne w tych głowach. Jak mozna ocecniac film przed obejrzeniem? i to jeszcze na 1
PS. gdyby na filmy głosowali urzytkownicy znajacy sie na kinie, dojrzali to lsita by mogła wygladac inaczej. Ale niestety bahorów z NEO ciezko sie pozbyc.
Ojciec chrzestny to niesamowity film, niesamowici aktorzy, niesamowity klima, niesamowity scenariusz wszystko jst an swoim miejscu.
ten kto daje temu filmowi z góry 1/10 to nie kto inny jak tylko debil, który nie ma pojęcia o prawdziwym kinie
ludzie, czy wy jestescie powazni? potraficie czytac co napisal?
dal 1, bo film wg niego jest przereklamowany, obsmarowany i wychwalany przez wszystkich- znajomych, media, srodowiska artystyczne. sama tego doswiadczylam. jasne, ze popeln il blad dajac taka ocene bez ogladania filmu, ale to jest blad tylko jego przed samym soba!
zyjemy w demokratycznym panstwie, moglby nawet wstawic 0 czy -50 gdyby istnialy takie oceny. obejrzal, zmienil zdanie, ocene, chcial nam o ty powiedziec. chyba ma do tego prawo?
to sum up, wstawiajac ten komentarz chcial po prostu ostrzec ludzi sugerujacych sie jedynie opiniami innych i oceniajacych film. chcial sklonic do obejrzenia i goraco polecic. tylko ktos kto jest wyjatkowo plytki musial wziac to za dzialanie majace na celu pokazanie swojej bohaterskosci...