Ojciec chrzestny

The Godfather
1972
8,6 575 tys. ocen
8,6 10 1 574624
9,1 75 krytyków
Ojciec chrzestny
powrót do forum filmu Ojciec chrzestny

Powiem szczerze,że nigdy nie oglądałem tego filmu.
Według filmwebowiczów to najlepszy film świata. Wasze komentarze to zazwyczaj ,,ARCYDZIEŁO!!!!" ,,CUDO!!!!". A teraz moje pytanie: Kiedy i na jakim programie był emitowany ,,Ojciec chrzestny"?? Bo czekam na niego 2 lata i jakoś nie mogę się doczekać!!!! (Tvp1,Tvp2,Tvp3,Polsat,Tvn7,Tvn,Tv4, bo tylko takimi kanałami dysponuję!)

Czekam na odpowiedź

użytkownik usunięty
filmaniak_1042882

Przyznam, że oglądałam w TV (chyba w zeszłym roku) jedynie część drugą. Jedynkę obejrzałam dopiero wczoraj i to tylko dlatego, że mój brat kupił całą trylogię. Wcześniej też próbowałam obejrzeć film w telewizji, ale niestety się nie doczekałam...
W każdym razie miejsce 1 jest w pełni uzasadnione. Moim zdaniem nie sposób dać Ojcu Chrzestnemu noty poniżej 10. Pozdrawiam fanów.

ocenił(a) film na 10

Cała trylogia była emitowana w jesieni 2007.

użytkownik usunięty
Bobey

Tak jak powiedzial Agnitum trylogia byla emitowana w 2007, ale co do programu to chyba na TVN-ie, a potem powtorzyli po jakims czasie na TVN7.

ocenił(a) film na 8
filmaniak_1042882

top100 to tylko ranking popularności. Jak chcesz czegoś porządnego o filmie się dowiedzieć to nie czytaj durniów co piszą jedno zdanie w postach, lecz walnij se jakąś recenzję, zwiastun, czy porządną wypowiedź na forum, bo potem takie zdziwione mordy niektórzy robią, ze spodziewali się czegoś innego.

Newelowsky

Oczywiście,zgadzam się z Tobą.Właśnie dlatego chce obejrzeć,,najlepszy film" wg. użytkowników tej strony i przemyśleć,czy ten film jest wart pierwszego miejsca!!! A film musiałem przegapić,trudno poczekam jeszcze:)

ocenił(a) film na 8
filmaniak_1042882

on wcale nie jest najlepszy, jest wspaniały, ale nie najlepszy(według mnie, dla kogoś może i tak i szacunek dla niego). Nie sugeruj się rankingiem, bo to tylko popularność. Film jest ciężki i bym radził obejrzeć wszystkie 3 części, by mieć pełny obraz, a to około 9 godzin. Nie oczekuj zbyt wiele, bo nie będzie zaskoczenia na końcu czy czegoś takiego. Po tym filmie zbiera się jednak na myślenie. Odrzuć rankingi, bo znam filmy co mają noty po 6 mają po 20 głosów, a są wspaniałe. Tak samo filmu typu YouCanDance zbieraja krocie, a nic w nich nie ma. Ranking może kłamać.

użytkownik usunięty
Newelowsky

a wiec skoro ranking klamie zapraszam do akcji 1 dla ojca, niech ranking stanie sie lepszy :) 1 dla ojca, 10 dla sns ;) pozdrawiam ;)

ocenił(a) film na 8

no może tylko kogo to obchodzi? chyba tylko dzieciaki jakieś, co myślą, że wtedy fajniejsi będą. No, ale nie wszyscy dorośli;] zrób jeszcze akcje by w biedronce kupować, albo żeby Doda była prezydentem. Twój poziom ;p

użytkownik usunięty
Newelowsky

proponuje akcje: zapromuj swoich hooliganow ;) wchodzisz/?

ocenił(a) film na 8

promuje akcje: koniec debilami ;] popełnij samobójstwo to się przysłużysz ;]

użytkownik usunięty
Newelowsky

wychodzisz czasem z domu ? ;> czy zawsze po mordzie dostajesz za bramą ;> ?

ocenił(a) film na 8

oj boje sie takich twardzieli iteligentnych jak ty ;]

użytkownik usunięty
Newelowsky

zauwazylem. no coz zrobic ;) posraniec jestes i tyle:) myslisz ze inteligentnie odpowiedziales i ktos ci bedzie klaskal? cioty bronia sie w ten sposob ;)

ocenił(a) film na 8

hahahah ;] brawo szczurku kochamy Cie