Powiem szczerze,że nigdy nie oglądałem tego filmu.
Według filmwebowiczów to najlepszy film świata. Wasze komentarze to zazwyczaj ,,ARCYDZIEŁO!!!!" ,,CUDO!!!!". A teraz moje pytanie: Kiedy i na jakim programie był emitowany ,,Ojciec chrzestny"?? Bo czekam na niego 2 lata i jakoś nie mogę się doczekać!!!! (Tvp1,Tvp2,Tvp3,Polsat,Tvn7,Tvn,Tv4, bo tylko takimi kanałami dysponuję!)
Czekam na odpowiedź
Przyznam, że oglądałam w TV (chyba w zeszłym roku) jedynie część drugą. Jedynkę obejrzałam dopiero wczoraj i to tylko dlatego, że mój brat kupił całą trylogię. Wcześniej też próbowałam obejrzeć film w telewizji, ale niestety się nie doczekałam...
W każdym razie miejsce 1 jest w pełni uzasadnione. Moim zdaniem nie sposób dać Ojcu Chrzestnemu noty poniżej 10. Pozdrawiam fanów.
Tak jak powiedzial Agnitum trylogia byla emitowana w 2007, ale co do programu to chyba na TVN-ie, a potem powtorzyli po jakims czasie na TVN7.
top100 to tylko ranking popularności. Jak chcesz czegoś porządnego o filmie się dowiedzieć to nie czytaj durniów co piszą jedno zdanie w postach, lecz walnij se jakąś recenzję, zwiastun, czy porządną wypowiedź na forum, bo potem takie zdziwione mordy niektórzy robią, ze spodziewali się czegoś innego.
Oczywiście,zgadzam się z Tobą.Właśnie dlatego chce obejrzeć,,najlepszy film" wg. użytkowników tej strony i przemyśleć,czy ten film jest wart pierwszego miejsca!!! A film musiałem przegapić,trudno poczekam jeszcze:)
on wcale nie jest najlepszy, jest wspaniały, ale nie najlepszy(według mnie, dla kogoś może i tak i szacunek dla niego). Nie sugeruj się rankingiem, bo to tylko popularność. Film jest ciężki i bym radził obejrzeć wszystkie 3 części, by mieć pełny obraz, a to około 9 godzin. Nie oczekuj zbyt wiele, bo nie będzie zaskoczenia na końcu czy czegoś takiego. Po tym filmie zbiera się jednak na myślenie. Odrzuć rankingi, bo znam filmy co mają noty po 6 mają po 20 głosów, a są wspaniałe. Tak samo filmu typu YouCanDance zbieraja krocie, a nic w nich nie ma. Ranking może kłamać.
a wiec skoro ranking klamie zapraszam do akcji 1 dla ojca, niech ranking stanie sie lepszy :) 1 dla ojca, 10 dla sns ;) pozdrawiam ;)
no może tylko kogo to obchodzi? chyba tylko dzieciaki jakieś, co myślą, że wtedy fajniejsi będą. No, ale nie wszyscy dorośli;] zrób jeszcze akcje by w biedronce kupować, albo żeby Doda była prezydentem. Twój poziom ;p
zauwazylem. no coz zrobic ;) posraniec jestes i tyle:) myslisz ze inteligentnie odpowiedziales i ktos ci bedzie klaskal? cioty bronia sie w ten sposob ;)