Pojawiłosię wznowienie trylogii, ale jest pewien problem. W sklepach takich jak Saturn czy Media Markt, oraz w sklpah internetowych znajduje się wydanie 4-płyotowe uboższe o jedną płytę z dodatkami. Podobno tylko metalbox, który możn kupić w EMPiKu i na Allegro zawiera 5 płyt w tym 2 płyty z dodatkami.
Co ciekawe, w takim OceanDVD podali że mają wydanie 4-płytowe, kiedy spytałem czy to oznacza że brakuje czegoś z opisu na stronie dystrybutora Imperial-Cinepix (gdzie mowa o 5 płytach) oczywiście skasowali moej pytanie, a zaraz potem zmienili że mają wydanie 5-płytowe. Kiedy zapytałem czy aby na pewno mają 5-płytówkę, bo wiem ze sklepy internetowe 5-płytówek mają nie mieć do końca tego roku zbanowali mnie po ip o_O
To się nazywa profesjonalna obsługa klienta. Z kolei w jednym z innych sklepów internetowych kiedy zapytałem jak to jest z tym wydaniem otrzymałem wszelkie informacje i mimo że stwierdzili że nie mają tego czego szukam, to wskazali mi gdzie można to dostać. Dodam jeszcze, że ten drugi sklep miał cenę o 20 zeta niższą i wysyła filmy nie biorąc nic za przesyłkę.
Także zastanówcie się dobrze zanim coś kupicie na OceanDVD.
Oba wydania są pięciopłytowe, dystrybutor to w swej specyfikacji podkreślał! A w Ocean DVD pracują nie kompetentne osoby, napisałem im korektę w poście co do ilości płyt to mi go skasowali, nie pierwszy raz tak robią, tak to jest jak człowiek nie potrafi przyznać sie do błędu! Radzę omijać z daleka ten sklep!
Nic sie nie martw z takim podejściem to długo nie pociągną!
Najlepiej jest zakupić wersję w steellbooku, bo ta papierowa jest niewiele tańsza, a ten film warto mieć w takim ekskluzywnym opakowaniu
kupiłem steelbook na allegro za 159 zeta :) czyli taniej niż OceanDVD ma kartonik :)
A co do wydania w kartoniku - na pudełku pisze 4DVD i są wnim cztery opakowania typu Slim, a nie wiem w czy w takim opakowaniu dwie płyty się mieszczą, ale kto wie, może.
Oczywiście że na OceanDVD nic nie kupię :)
Też kupiłem na allegro i jestem naprawdę zadowolony. Ja ma wydanie poprzednie gdzie w slimie były dwie płyty DVD z częścią drugą Godfathera, więc się mieści.
Ale mając do porównania obie wersje to ta w steelbooku jest 100 razy estetyczniejsza:)
No cóż, może i tak, co do wydania 4-płytowego opieram się tylko na tym co widziałem na okładce pudełka i na tym co mi powiedzeili w jednym sklepie, więc może faktycznie obydwa są pięciopłytowe. Tak czy inaczej dla mnie to już nie problem :D