Ojciec chrzestny

The Godfather
1972
8,6 575 tys. ocen
8,6 10 1 574575
9,1 75 krytyków
Ojciec chrzestny
powrót do forum filmu Ojciec chrzestny

Wydanie DVD

ocenił(a) film na 10

Wiecie jakie jest wydanie DVD całej kolekcji? Są tam jakieś dodatki? Byłem nie tak dawno temu w empiku, i widziałem tam trylogię na 3 płytach. Wcześniej zaś, widziałem wersję z dodatkową płytą. Wiem że zmienił się dystrybutor z ITI na Imperial, ale czy to jednak ta sama wersja. W różnych sklepach internetowych pisze jednak że są cztery płyty. Chciałbym kupić, a nie wiem jaka jest w końcu sytuacja. Pozdrawiam. Z góry dzięki za info.

Wiceq

Wydanie trylogii jest 4-płytowe, ponieważ II cz. jest na 2 płytach. Z dodatków są tylko komentarze twórców. Obraz i dźwięk w porządku, "ruchome" menu. Godne polecenia. Podstawa każdej kolekcji DVD.

ocenił(a) film na 10
Wiceq

Możesz poszukać na Allegro (ale jest dosyć drogo), albo w zagranicznym sklepie wersji pięciopłytowej, z dodatkami. Jest takie samo jak polskie, różnica jest tylko w tej dodatkowej płycie.

ocenił(a) film na 10
Santino

Widzialem wlasnie na Allegro ta 5-plytowa wersje. Z tego co wyczytalem troche dodatkow, a placisz jak za 2 boxy. Nie wiem czy za granica znajdziesz polska wersje jezykowa (text)

ocenił(a) film na 10
Vin_McQueen

Z tego co wiem, to wydanie z Allegro 5DVD to jest wydanie zagraniczne. Tak więc kupione w sklepie zagranicznym będzie miało napisy polskie (dodatki także).

Gdyby ktoś inny, niż Imperial wydał Ojczulka, to płyta z dodatkami by była.