Ojciec chrzestny

The Godfather
1972
8,6 575 tys. ocen
8,6 10 1 574733
9,1 75 krytyków
Ojciec chrzestny
powrót do forum filmu Ojciec chrzestny

Załamka

ocenił(a) film na 10

Wszyscy ludzie mnie załamują jak wam sie nie podoba o jest nudny no to z kąd u niego ocena 8,8 dla mnie film był fajny i ciekawy.

0741

Najwyraźniej nie każdy lubi filmy tego rodzaju. Oglądałam go wczoraj i miejscami był nudny jak dla mnie. Sądzę, że prawie 3 godziny to trochę za dużo jak na ten film. Gdyby miał 2 h to może bardziej by mi się spodobał. Miałam wrażenie, że miejscami jest na siłe przedłużany... Po ocenie i ilości nagród większości się jednak spodobał.
Poza tym przy każdym filmie, nawet tym bardzo dobrym, znajdzie się kilka osób którym po prostu nie przypadnie do gustu.

ocenił(a) film na 10
paulina669

Wiem ja rozumiem że każdy ma swój gust ake na Film Web większość temató były takie że nudne itp.Ok sam przyznam były miejsca nudne ale też fajne :D

0741

Tym którym się film nie podobał, byli rozczarowani nim oraz byli zaskoczeni tak wysoką oceną, opiniami o nim i wieloma nagrodami, że postanowili podzielić się swoimi rozgoryczeniami na ten temat.
Natomiast tym, którym film się podobał po prostu wystawili ocenę lub wpisali ewentualny komentarz i tyle.

ocenił(a) film na 10
paulina669

No wiem ale mi właśnie zależy o liczbie opisów itp więcej opisów jest negatywne

0741

Dla mnie jest to ulubiony film. Opowiada wiele wątków. Tak wygląda życie w mafii. Zauważcie, że każda scena jest perfekcyjnie zrobiona. W dzieciństwie gdy rodzice oglądali ten film to ja robiłem buuuu...znowu ? Teraz po obejżeniu stwierdzam że jest rewelacyjny, chyba do takich filmów trzeba jednak dojrzeć emocjonalnie.

ocenił(a) film na 10
cichy1970

No i nareszcie ktoś z kim można pogadać na temat dobrych filmów :) dla mnie był świetny i może stać na czele RANKINGU FilmWeb

0741

Aktualnie Hollywood przeżywa kryzys, robią ostatnio takie kaszanki. Znudziły mi się już te animacje komputerowe, zero treści. Może w końcu Coppola zakuma żeby zrobić 4 część. Andy Garcia zostaje przecież Donem...

ocenił(a) film na 10
cichy1970

Wiem Hollywood według mnie schodzi na psy.I robią ostatni same głupie i nudnawe filmy.

ocenił(a) film na 10
cichy1970

4 część to chyba dobry pomysł ale nie jestem pewien czy by się udała i czy zachowałaby klimat ;P

0741

Pierwsza scena...-"Wierzę w Amerykę......."-............-"daj tę robotę Clemezie, to muszą być solidni ludzie, których nie poniesie"- musiałem to napisać, jedna z wielu świetnych scen...