Ojciec chrzestny

The Godfather
1972
8,6 575 tys. ocen
8,6 10 1 574624
9,1 75 krytyków
Ojciec chrzestny
powrót do forum filmu Ojciec chrzestny

aktorzy grają jak w klanie,żadnej akcji od poczatku wiedziałem jak się skończy żenada!!!!!!!!!!!!!!

ocenił(a) film na 9
pieras666

żenada to ta twoja prowokacja nie da sie wymyslic czegos lepszego?

spielberg552

przykro mi. dzisiaj tylko 1/10. widzieliśmy lepsze prowokacje

użytkownik usunięty
pieras666

popieram kolego. film do dupy :) zapraszam do akcji dawania mu 1 a skazani na shawshank 10 :) pierwsze efekty juz widac :) wywalny ten gniot z 1 miejsca:)

ocenił(a) film na 10
pieras666

gówno to ty jesz!!! godfather to najlepszy film jaki widziałem i nie tylko ja tak mowie!!! więc możesz targać bakłażana!!!

użytkownik usunięty
Jordanowski

inni tez mowia ze to najlepszy film jaki widziales? hahaha :D

ocenił(a) film na 10

Ogladalem ojca chrzestnego oraz Skazani na shawshenk i oby dwa sa zaje**** ale i tak ojciec króluje pozdro

ocenił(a) film na 9
karol_28

Widzę, że miarą filmu jest ocena na Filmwebie i ilość seedów na torrentach;) brawo filmowcy!:-p nie ma to jak poczytać sensowne recenzje. A czy nikomu nie przyszło do głowy dlaczego ponad 20k użytkowników wybrało ten film za najlepszy? Czy w ogóle każde z Was zrozumiał wydźwięk tego obrazu czy tylko dostrzegł wypchane policzki Brando i porachunki mafijne? Film po pierwsze jest z 1972 roku, jak na tamte czasy jest niesamowicie odważny. Wyobraźcie sobie reakcje ludzi, którzy mieli okazję pójść na to do kina? ARCYDZIEŁO! Sposób realizacji i klimat nigdy nie został powtórzony, mimo, że ogólnie rzecz biorąc, filmów o mafii mamy na pęczki! Dlatego prowadźcie akcję 1 dla Godfathera 10 nawet dla Crossroads, ale tak czy inaczej ten film za kolejne 30 lat nadal będzie wzorem kunsztu i mistrzostwa.

ocenił(a) film na 8
Falthorn

co ty chcesz od ascobry nawet Ci nie odpisze. Koleś dostał tyle razy sztachetą, że na coś sensownego, co nie zawiera bluzgów nie odpowie.

użytkownik usunięty
Newelowsky

buaha :D kolejny raz pokazał że go bili :D skoncz :D widac ze gnojona ciota z ciebie zawsze była :D pozdro - nie ten poziom ziomek ;) ja rozpierdalam mordy takim jak ty wlansie ;)

ocenił(a) film na 8

mówiłem gówno o filmach wie. Typowy okaz idioty, który agresją rekompensuje swój brak wiedzy. o filmie nigdy nic nie napisze tylko chwali się jaki z niego kozak. Brawo ;) jesteś tu najlepszy

użytkownik usunięty
Newelowsky

typowy obraz cioty ;) ucieknie od tematu gdzie mozna mu pysk okopac :) ach to społeczeństwo penerów :) szybki na 100 metrow pewnie jestes:D buahahah... gdzies sie pochwalilem jaki kozak? zapytalem grezecznie czy ryj ci przekopac :) zadnego chwalenia tu nie widze.

ocenił(a) film na 8

ja uciekam od tematu? nie dawno mi sugerowałeś, że nazywam prowokatorem każdego kto dla ojca chrzestnego 10 nie daje. Jak pokazałem, że tak nie jest już nic nie napisałeś tylko zwiałeś jak frajer.

Nie robi na mnie wrażenia to co mówisz, bo to jest idiotyczne. Cały czas mówisz to samo. Zainponuj swym itelektem i powiedz coś normalnego o filmie. Dużo razy do Ciebie normalnie podchodziłem zadając pytania dotyczące Ojca Chrzestnego, ale ty wtedy podkulałeś ogon i uciekałeś. Tłumaczysz się tym, że nie masz czasu... no zinterpretuj to sam.

Mowisz coś o ciotach i dostawaniu w ryj, a sam boisz się odezwać jak chodzi o coś logicznego. To się nazywa tchórzostwo. To co mówisz nie robi to na mnie żadnego wrażenia jak kryjesz swój brak wiedzy (już nawet mi nie tylko o filmy chodzi) za obrazem twardziela co każdemu w morde da.

Chcesz udowodnić, że w masz w głowie coś więcej niż drzazgi ze sztachet napisz coś logicznego, najlepiej na temat filmu. Jeśli jednak stać Cię tylko na bluzki i powtarzające się obraźliwe słowa, które nie robią wrażenia to nic lepiej już nie pisz. Są na pewno jakieś fora dla dresów, gdzie spokojnie możesz wszystkich od siebie mądrzejszych (tam pewnie nie wiele, ale zawsze), których możesz od ciot wyzywać i przechwalać, który z was wiekszy "gangsta".

użytkownik usunięty
Newelowsky

sztachety to moze u ciebie na wsi penerze. w miescie technologia poszla do przodu i sie innymi narzedziami mozna nawalac ;] ot tak ;] to pomijajac twoje uciekanie od pytanka. ustAwiasz sie na solowke czy zaraz napiszesz 6 zdan o tym ze jestes za madry zeby sie bic(czytaj stara mi jaja odgryzla i boje sie wyjsc poza dom)

ocenił(a) film na 8

nie chce znać twojej starej ;p v

ocenił(a) film na 10
pieras666

żenada to twoja stara. film jest troche skomplikowany, dla mnie to hit wszechczasów 10/10