Ojciec chrzestny

The Godfather
1972
8,6 575 tys. ocen
8,6 10 1 574733
9,1 75 krytyków
Ojciec chrzestny
powrót do forum filmu Ojciec chrzestny

wnoszę apel-prośbę, do administracji/zarządu FilmWebu, aby zlikwidowac konta tym, którzy tworzą bagno, nie tylko na tym forum zresztą. a jak sie nie da(wiem, że to musi potrwać itd) to chociaż zlikwidujcie te żenujące tematy, oczyśćcie forum(to nie głupia prowokacja ani żart). Dziękuję za uwagę.

DonVitoCorleone

To prawda

DonVitoCorleone

To przez fanów Avatara ciągle to tworzą nowe konta i oceniają wszystkie filmy z TOP 10 na 1/10, a Avatarowi oczywiście dają 10

użytkownik usunięty
bolt958

Za taki stan rzeczy wcale nie odpowiadają fani Avatara . Po prostu kilka trolli pozuje na fanów tego filmu by jeszcze bardziej zamieszać na forum.

ocenił(a) film na 3
DonVitoCorleone

Masz rację, zlikwidujcie wszystkie te tematy typu 10/10, ARCYDZIEŁo!!! Bo robią tylko tutaj bagno.

ocenił(a) film na 10
Lebron_Rezza

Bagno robią ostatnio jakieś multi-kontowe cioły... Nie wiem, może ty się z nimi dogadasz (w końcu też jesteś anty-fanem) i powiesz, że wszyscy normalni nie maja ochoty patrzeć na te ich badziewia... gdyby to jeszcze były dobre prowokacje a to jest po prostu żenujące. A tematy 10/10 mają przynajmniej dobre uzasadnienie.

użytkownik usunięty
DonVitoCorleone

Założyłem dość podobny temat i wypowiedzi jednego z trolli, nationalizuni zostały zablokowane. Sęk w tym, że konto nadal istnieje a ów troll założył jeszcze kilka innych kont.....

Gdyby moderatorzy byli mniej łaskawi dla tych durniów to może by się to skończyło. Przez oszołomów nie mających pojęcia o Kinie poziom wypowiedzi jest coraz niższy a i trolli przybywa...