CI którzy pisali że jest nudny i wg. to żal mi was nie ma lepszego filmu niż Ojciec Chrzestny , to jest klasyka i zawsze będzie tępaki ,nawet go nie oglądaliście tylko cholera graliście w słabą grę wydaną 33 lata po filmie . Dla was to filmy kategorii b,c to są filmy warte uwagi .To najlepsza trylogia wszech czasów
Każdy ma inne zdanie ale nie każdy ma słuszne. Ci, którzy mają gówniane, na ogół piszą sobie na czole: "...ale przecież każdy może mieć swoje zdanie".
Niektórym powinno się jeśli nie odebrać prawo do wypowiedzi publicznych to przynajmniej do głosowania w wyborach.
"Ale przecież każdy może mieć swoje zasrane zdanie"
Haha!
Znam cię, kapitanie - czegokolwiek durnego byś nie napisał, to przynajmniej zawsze jesteś niepoważny.
Tylko te teksty o orzechach mógłbyś jakieś lepsze wymyślać, skoro już się na to uparłeś.
Nie mogę kolejne multikonto założone po to aby zawyżyć średnią OC. Ileż to razy napotykam się na tych trolli, patrząc jak robią całkowite szambo z FW . Myślę że pierwsze miejsce dla OC jest kwestią czasu gdyż z każdą godziną trolli przybywa. Tak samo jest z OCIII, film uważany z totalne nieporozumienie, nagle wskoczył do top 100 i z każdym dniem pnie się w górę. Najlepszym rozwiązaniem byłoby wykasowanie wszystkich kont które powstały po pojawienia się nowego FW, ale to tylko moja sugestia
eh, nie idzie... swoja droga czemu awatar z duzej litery? przeciez nie chodzi o film. choc wsumie w twoim przypadku...
Z przyzwyczajenia już tak mi się napisało, ale domyślam się do czego zmierzasz i wyprzedzę cie o jeden krok i odpowiem - Nie jestem fanem ''Avatara''
W ogóle nie jesteś fanem dobrego kina sądząc po ocenach jakie dałeś Życiu Carlita i Dziecku Rosemary - za to na pewno jesteś fanem Resident evil...
Królestwo zwierząt - 9
ET - 10
Teksańska masakra piłą mechaniczną - 8
Hostel - 8
Obcy 3 - 3
Widzę że nie znajduję w tobie partnera do dalszej dyskusji
Nie musisz dyskutować - poczytaj sobie moje posty (jeśli tylko Ci się chce) uzasadniające ocenę tych filmów - zwłaszcza Obcego 3 i Teksaskiej masakry. O Hostelu myślę że też wyraziłem swoją opinię (choć za to głowy nie dam) O ET nie waż się nawet wypowiadać - bo to absolutnie magiczny/kultowy film dla wszystkich, którzy podobnie jak ja urodzili się na początku lat 70 - tych. Królestwo zwierząt równie wysoko zostało ocenione przez krytyków miesięcznika Film, których to opinię cenię sobie o wiele wyżej niż założycieli różnych tematów na tym portalu.