Ojciec chrzestny

The Godfather
1972
8,6 575 tys. ocen
8,6 10 1 574733
9,1 75 krytyków
Ojciec chrzestny
powrót do forum filmu Ojciec chrzestny

usuwam konto- wazne!

użytkownik usunięty

Słuchac dogi, poki co eksperyment zakonczony, zbieam wyniki waszej tepoty, usuwam konto wiec. Oczywiscie jesli zobacze wyzywanie uzytkownikow innych, madrych, ktorzy krytykuja ten kicz i wiedza ze ten film jest gównem, to powroce skutecznie nawolujac i utrzymujac zawsze (dzien noc) pierwsze 5 tematow w ocenach od 0/10 do 1/10, moge to obiecac. Mam nadzieje ze wyciagneliscie lekcje z madrych mow znawcy kina, jesli nie to powroce na wszystkie fora i zaczne wyglaszac swoje wolne, nieskrepowane opinie, oczywiscie w innym eksperymencie, tym razem pozostajac szalenie skrupulatny i krytyczny, odnoszac sie jedynie do danego filmu gustami. Czyli mniej wiecej: "film jest kiczem, bo: slaba muzyka, slabe aktorstwo itp."- mam do tego prawo jako prawo do wolnej opinii. Lub tez: "popieram"- mam prawo popierac madre recenzje tych co zasneli na tego typu kiczach, wiem, ze ludzi trzeba przestrzegac, to misja jest. NIe bede wdawal sie w pyskowki na poziomie dzieci neo- was, ale wydawal krotkie recenzje, pierwsze piec tematow zawsze na wierzchu, prosta logika. Jestem na miescie z telefonem- wchodze na filmweb, przed snem- filmweb, rano-filmweb, poludniowa przerwa- filmweb, itp.
Licze wiec na pojscie po rozum do glowy, nawet jesli tepota spora i szanowac krytyczne zdanie innych, jak zauwaze obrazanie, poczuje ze musze popierac i wtrazac swoje opinie wolne i nieskrepowane, oczywiscie max 1/10, choc 0/10 dla takiego kalu to i tak duzo.
To taka kulturalna moja odezwa, choc z wami trzeba za pysk glownie.

Pa, usuwam konto. Tu nikt nie usuwa tak o, jestem jednym z adminow to wiem, co i jak. Ale mialem ubaw z wami ha ha, fakt i przewage, ale nie moglem zdradzac pewnych faktow, zabilbym sobie przyjemnosc a i eksperyment by sie nie udal.

PS: w przypadku glupich komentarzy w tym temacie, z miejsca nowe konto lub rozmysle sie i nie usune swojego, jest czas przejsciowy. Ale to chyba wiecie.

Ide. Wybierzecie sami.

ocenił(a) film na 10

ZWOLNIJ... Szkoda życia... ;)

A tak serio, to 1/10 to chyba trochę mało.
Zapewne temu tez dałbyś 1: http://www.filmweb.pl/film/Gulczas,+a+jak+myślisz-2001-31881

Jakby nie było, to te filmy są w tym samym rankingu, więc to nie fair.

Poza tym uważam, że filmweb powinien byc tak skonstruowany, że jakiś % skrajnych ocen (1 i 10) nie powinien się liczyć do średniej filmu.
Dzięki temu banda trolli nie będzie WYPACZAĆ wyników :)

użytkownik usunięty
zadi

Gulczas ode mnie 9/10, zas tylko w porownaniu z ojcec kiczu 10/10, to klasyka polskiego ambitnego kina. Zgodze sie co do tego ze oceny trolli na 10/10 nie powinny byc liczone do rankingu tego kiczu, fakt. Wreszcie by spadl.

Samozwańcza gwiazda nam się urodziła. Brakuje słów, żeby określić jak bardzo jesteś żałosny.

użytkownik usunięty
marcin261287

jestes idiota.

ocenił(a) film na 9
zadi

Ja mam dobry pomysł na test!
Każdy normalny śledzący topic'i pod filmami jest w stanie zauważyć że wypowiedzi niektórych troli są po prostu żenujące. Pytanie brzmi dlaczego Wy - normalni ludzie wdajecie się z nimi w polemikę??
Przecież o to im chodzi, dlaczego ich zwyczajnie nie olejecie?? To głownie Wasza wina że tych troli przybywa i że czują się tu dobrze.
Tak na prawdę trol to osoba (a właściwie wyrzutek społeczny) która nie ma zbyt wielu przyjaciół w realu, jest brzydka, prawdopodobnie ma dziury w zębach i się nie myje, dlatego siedzą pasożyty przed komputerami i żerują tam gdzie im się ich "karmi" (czyli min. tu) - takie są fakty!
Przestańmy odpowiadać na tego typu zagrywki. Trole ( takie jak założyciel tego tematu) widząc że się ich ignoruje pójdą trolować tam gdzie ich miejsce - NK, fejsbuk, fotosik, itp...

Od dzisiaj na filmweb rozpoczynamy akcję: "ZABIJ TROLA - NIE ODPOWIADAJ".