I znowu. Prawdę podaję JA więc to co ty mówisz nie może być prawdą bo ja piszę prawda a ona jest jedyna.
znuf gramatycy? zalosne pelikany co lapia karzda prowokacje, co w gimnazjum slyhac? 1/10 zas za film, juz do zeczy, nie lubie go, zenuje mnie i usypia, a scena z psem tragiczna. nie pocleam , chyba ze do snu.
film zdecydowanie dla madrych ludzi i napewno nie dla dzieci... idz lepiej sluchaj jonas brothers i ogladaj filmy z selena gomez..
Ojciec chrzestny jest nudny - to fakt, ale żeby oceniać Rocky Rambo i Leon tak nisko to przesada
Ale żeby oceniać Co gryzie Gilberta Grape'a tak nisko to już dopiero przesada człowieku.
O co wy macie pretensje do dziewczyny? Przecież to fanka Hanny Montany, od niej nie można niczego więcej wymagać ......
To, co robicie, jest wredne i godne pożałowania. "Idź sobie lepiej posłuchaj jonas brothers" - litości. Facet uznał, że film jest nUdny, ale dajcie komuś mieć prawo do własnego zdania i nie wyzywajcie kogoś tylko wtedy, gdy się czepnie filmowej klasyki i popełni błąd ortograficzny. Wyglądacie jak banda wyżywających się frustratów - skoro podobał się wam "Ojciec...", to może jednak na przyszłość ogarniecie się, i dacie komuś mieć własne zdanie na jakiś temat.
PS Ale "Ojciec Chrzestny" to naprawdę genialna robota :)
Po pierwsze - to nie jest facet bo ma w loginie : "FANKA hanny montany"
Po drugie - nie wieżę, że uznajesz wpis założyciela tematu za poważny. Nie chodzi o to ,że nie dajemy prawa do własnego zdania - tylko o to, że ten wpis z całą pewnością jest prowokacją, a osoba, która to pisała (że się tak wyrażę) robi sobie z nas jaja, udając kogoś kim nie jest.
Wierzę, przez "rz".
Ale w sumie to też się dziwię, że część dała się tak łatwo sprowokować :P.
Hehe, dobre.
Muszę dodać ,że totalnie nie rozumiem ludzi ,którzy nie łapią ,że to prowokacja.
Tacy ludzie są strasznymi pustakami
apeluje do wszystkich co sie tutaj wypowiadaja. mam 14 lat i ten film z pewnoscia jest dla mnie. nie oceniajcie mojej inteligencji i mojego gustu na podstawie moich rowiesnikow, dziekuje
Jasne, że jest dla ciebie, bo ten film mogą równie i obejrzeć czterolatki i zrozumieć.... Wiek nie ma nic do rzeczy, jak tu pieprzą fanitego "filmu".
Miejmy nadzieję, że odrośnie od ziemi i przestanie karmić się disnejowskim gównem i doceni coś lepszego, co wykracza ponad to.
A tymczasem niech ogląda sobie co chce ;)
każdy ma prawo do swojej opinii.
Ale z tym że film jest nÓdny niestety nie mogę się zgodzić :)