Ojciec chrzestny

The Godfather
1972
8,6 575 tys. ocen
8,6 10 1 574733
9,1 75 krytyków
Ojciec chrzestny
powrót do forum filmu Ojciec chrzestny

nie rozumiem was co w tym filmie fajnego

ocenił(a) film na 10
fankahannymontany

bo jesteś żałosnym dzieckiem które nie zna nawet zasad gramatyki

Vito90

nódny? <ok>

Vito90

Typowy fanatyk OC. Tylko atakuje i obraża.

użytkownik usunięty
KapitanOrzech

prawda w oczy kole, nie?

I znowu. Prawdę podaję JA więc to co ty mówisz nie może być prawdą bo ja piszę prawda a ona jest jedyna.

użytkownik usunięty
Vito90

znuf gramatycy? zalosne pelikany co lapia karzda prowokacje, co w gimnazjum slyhac? 1/10 zas za film, juz do zeczy, nie lubie go, zenuje mnie i usypia, a scena z psem tragiczna. nie pocleam , chyba ze do snu.

ocenił(a) film na 10
fankahannymontany

plantum to ty?

ocenił(a) film na 10
fankahannymontany

film zdecydowanie dla madrych ludzi i napewno nie dla dzieci... idz lepiej sluchaj jonas brothers i ogladaj filmy z selena gomez..

użytkownik usunięty
fankahannymontany

Ojciec chrzestny jest nudny - to fakt, ale żeby oceniać Rocky Rambo i Leon tak nisko to przesada

użytkownik usunięty

Ale żeby oceniać Co gryzie Gilberta Grape'a tak nisko to już dopiero przesada człowieku.

ocenił(a) film na 8
fankahannymontany

O co wy macie pretensje do dziewczyny? Przecież to fanka Hanny Montany, od niej nie można niczego więcej wymagać ......

ocenił(a) film na 10
fankahannymontany

Przecież to jakiś troll jest. Pisze tylko żeby was prowokować.

ocenił(a) film na 10
fankahannymontany

To, co robicie, jest wredne i godne pożałowania. "Idź sobie lepiej posłuchaj jonas brothers" - litości. Facet uznał, że film jest nUdny, ale dajcie komuś mieć prawo do własnego zdania i nie wyzywajcie kogoś tylko wtedy, gdy się czepnie filmowej klasyki i popełni błąd ortograficzny. Wyglądacie jak banda wyżywających się frustratów - skoro podobał się wam "Ojciec...", to może jednak na przyszłość ogarniecie się, i dacie komuś mieć własne zdanie na jakiś temat.

PS Ale "Ojciec Chrzestny" to naprawdę genialna robota :)

ocenił(a) film na 8
Platton

Po pierwsze - to nie jest facet bo ma w loginie : "FANKA hanny montany"
Po drugie - nie wieżę, że uznajesz wpis założyciela tematu za poważny. Nie chodzi o to ,że nie dajemy prawa do własnego zdania - tylko o to, że ten wpis z całą pewnością jest prowokacją, a osoba, która to pisała (że się tak wyrażę) robi sobie z nas jaja, udając kogoś kim nie jest.

ocenił(a) film na 8
gugugg

Wierzę, przez "rz".
Ale w sumie to też się dziwię, że część dała się tak łatwo sprowokować :P.

ocenił(a) film na 8
everloving

Masz rację sorry - nie zauważyłam błędu :)

ocenił(a) film na 1
fankahannymontany

Hehe, dobre.
Muszę dodać ,że totalnie nie rozumiem ludzi ,którzy nie łapią ,że to prowokacja.
Tacy ludzie są strasznymi pustakami

ocenił(a) film na 10
Supernatural

apeluje do wszystkich co sie tutaj wypowiadaja. mam 14 lat i ten film z pewnoscia jest dla mnie. nie oceniajcie mojej inteligencji i mojego gustu na podstawie moich rowiesnikow, dziekuje

ocenił(a) film na 3
de_niro_fan_500

Jasne, że jest dla ciebie, bo ten film mogą równie i obejrzeć czterolatki i zrozumieć.... Wiek nie ma nic do rzeczy, jak tu pieprzą fanitego "filmu".

użytkownik usunięty
fankahannymontany

Miejmy nadzieję, że odrośnie od ziemi i przestanie karmić się disnejowskim gównem i doceni coś lepszego, co wykracza ponad to.
A tymczasem niech ogląda sobie co chce ;)

ocenił(a) film na 9
fankahannymontany

każdy ma prawo do swojej opinii.
Ale z tym że film jest nÓdny niestety nie mogę się zgodzić :)

ocenił(a) film na 10
SylwiA8_

FILM JEST GŁĘBOKI - TRZEBA POZNAĆ LUDZI, NAZWISKA...
...WTEDY FILM JEST UCZTĄ . TYLE.