Również film mi się podobał, ale skoro wszyscy twierdzą, że oryginał dużo lepszy (jak to w sumie zwykle bywa :)) to chętnie bym go zobaczyła. Wiecie czy gdzieś w internecie można go obejrzeć?
Serio? To muszę obejrzeć, bo ten mi się bardzo podobał, więc skoro wg ciebie ten jest 3/10 to oryginał to bedzie jazda! :D :D
szczerze polecam :) jedynka i dwójka są super. z trzecią częścią już trochę gorzej ale i tak jest lepsza niż ten remake
No często remake są w sumie beznadziejne (na przykład koszmar z ulicy wiązów remake to faktycznie był koszmar... ale raczej nie taki jak się należy spodziewać)... To muszę poszukać w wolnej chwili oryginalnej wersji, dzięki :)
widze,ze kompletnie nie znasz sie na thrillerach wolisz ogladac jakies stare gowna
a jaki nudny. Nic mi się w nim nie podobało. Nawet nie przeciętny, tylko po prostu słabizna.
Jak dla kogo jak dla kogo moim zdaniem lepszy znacznie lepszy remake od orginału mógł bym się założyć żę jak byś to pierwsze oglądnął a potem tamto to byś poweidział na terryego johny cienko cienko johny lock :D