PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=350923}

Ojczym

The Stepfather
2009
6,1 22 tys. ocen
6,1 10 1 22300
4,8 6 krytyków
Ojczym
powrót do forum filmu Ojczym

Oglądałem wcześniej zwiastun a póżniej film i dostrzegłem ,że końcówka zwiastunu ,a koniec filmu różnią się.
UWAGA ! Szczegóły filmu
W zwiastunie pokazana jest piła ,która spada przez dziurę w podłodze na poddaszu ,a David przytrzymuje ją nogą na przewodzie i potem puszcza niby na Kelly .

Natomiast w filmie ukazane jest jak Kelly próbuje rzucić piłą w Davida i podłoga na poddaszu zarywa się razem z nią a piła spada na podłogę i zatrzymuje się a Michael wypycha Davida przez okno na dach.

Czy też to zauważyliście ? Czy może ktoś widział inną wersje ?

matriver

też to zauważyłem i właśnie też się zdziwiłem :| niby oglądałem wersję unrated czyli powinna być ostrzejsza a nie było w niej tej sceny z piła z trailera scena z trailera była o wiele lepsza

ocenił(a) film na 5
rbk23

Właśnie zapomniałem ,że to było w wersji unrated.Ta scena zachęciła mnie do szybszego obejrzenia filmu zwłaszcza ,że unrated to myślałem ,że będzie to jakoś fajnie pokazane :) A tak poza tym to film nic ciekawego niby napięcie było ,ale brakowało jakiejś akcji.Scenariusz prosty i do przewidzenia po 10 min filmu.Bardziej mi to wyglądało na jakiś odcinek serialu niż film pełnometrażowy.I duże przegięcie w końcówce.Ogólnie oceniam 5/10.

matriver

wersja bluray 1h 51min wersja dvd 1h 42min
dzisiaj tak się temu przypatrzyłem i zobaczę dłuższą wersję jeśli będzie miała nowe sceny to napisze co i jak