Ojczym

The Stepfather
2009
6,1 22 tys. ocen
6,1 10 1 22318
4,8 5 krytyków
Ojczym
powrót do forum filmu Ojczym

kosmos xd

ocenił(a) film na 10

Niesamowite. Totalne 10/10. Gdybym oglądała ten film w telewizji, nie wytrzymałabym do
końca. Dobre jest to, że koniec jest taki.. No taki, że nie można go przewidzieć. Spodobał mi
się film, chociaż się prawie posiusiałam. xD

ocenił(a) film na 10
dzika69

Ja siedziałam i ze strachu ściskałam poduszkę xDD Film genialny :)

ocenił(a) film na 5
ann_19

...prowokacja? :D

tzn. no wybaczcie, ale w tego typu filmach, koniecznie amerykańskich, rodzina uchodzi z życiem (acz bywają ranni) a złoczyńca ucieka LUB ginie. co w tym nieprzewidywalnego? bardziej nieprzewidywalny "American Psycho". tylko nie wiem czy poduszki i pęcherze wytrzymają... ;)

ocenił(a) film na 7
MissNaive

Jak dla mnie film nie jest rewelacyjny, bo jak napisała użytkowniczka przede mną: końcówka była łatwo przewidywalna, wiadomo było że ta rodzina przeżyje.. Przynajmniej ja oglądając ten film, miałam takie przeczucie, bo dzieje się tak w co drugim filmie tego typu. :D
Niemniej jednak, film zrobił na mnie wrażenie, a ten niesamowicie przystojny Penn.. ^_^
Ale żeby nie było, nie oceniam filmu wg przystojności aktora, po prostu pomimo swojej przewidywalności miałam dreszcze podczas oglądania, a dreszczyk emocji w trakcie seansu to to, co lubię najbardziej.. :) Ze swojej strony polecam

kilmenyy

co z tego że było przewidywalne, wiadomo było że rodzina przeżyje, ale film jak na dzisiejsze czasy z całkiem dobrym scenariuszem, akcją i napięciem, dla mnie bomba i napewno będę go chciała zobaczyć jeszcze raz

ocenił(a) film na 7
dzika69

pieluchy zakładaj do takch filmów

ocenił(a) film na 7
tomucho77

dla mnie film rewelka.

ocenił(a) film na 7
dzika69

albo nawadniaj się po obejrzeniu filmu

dzika69

Ty tak na serio? dla mnie to był taki przeciętniak, nie wzbudził we mnie żadnej reakcji, zero stresu przy oglądaniu, ciągle tylko jeden oklepany trick z nagłym pojawianiem się Davida, musisz mieć słabe nerwy jeśli coś takiego Cię rusza

martusia077

film całkiem całkiem 6/10

dzika69

Koniec taki, że nie można przewidzieć? Ja od początku wiedziałem, że David przeżyje i ucieknie, przecież film musi się skończyć happy endem

dzika69

A tak szczerze mówiąc film baaardzo przeciętny. Nie trzymał w napięciu, bardzo schematyczny, do bólu przewidywalny , wszystko to co napisała wyżej Martusia. 4/10

ocenił(a) film na 5
Pan__Cogito

typowa ameykańska tandeta, nudny, bez ładu i składu, przewidywalny, zmarnowałem 2 godziny :/, 4/10 to max co mozna wycisnąć z tego