PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=523002}
6,2 28 tys. ocen
6,2 10 1 28215
5,2 21 krytyków
Oldboy. Zemsta jest cierpliwa
powrót do forum filmu Oldboy. Zemsta jest cierpliwa

Coś czuje że jak wyjdzie film to zaraz cały tabun amerykanów się odezwie że ich wersja jest lepsza niż orginał wooka i pewno w każdym elemencie (reżyseria,zdjęcia,muzyka,aktorzy) no i pewno jeszcze film bedzie PG-13 bo kategori 18+ pewno nie dostanie bo oczywiscie film musi jak najwięcej zarobić.

f67

Po co błagasz? Sprawiasz wrażenie, jakbyś wierzył w to, że Amerykanie są w stanie zrobić dobry film, którego jedynym celem jest nabicie jak największej liczby zer pomiędzy cyfrą od 1-9, a znaczkiem $.

f67

Daj spokój, po zwiastunie już widać, że to film na notę maks 5. Nie dorasta pierwowzorowi do pięt.

f67

"no i pewno jeszcze film bedzie PG-13 bo kategori 18+ pewno nie dostanie bo oczywiscie film musi jak najwięcej zarobić."

I jak, zdziwiony?

ocenił(a) film na 2
f67

WHO CARES. lubisz koreańską wersję - oglądaj ją, a obok tej przejdź obojętnie ;) to film dla innych widzów i trzeba się z tym pogodzić. to nie pierwszy zły remake i pewnie nie ostatni. komentarze w stylu "błagam, żeby wyszedł gniot" są dziecinne i niepotrzebne.

ocenił(a) film na 2
sonia127

W sumie niema co siać flame'u każdy ma prawo do włałsnej opinii a jeżeli dla kogoś wersja amerykańska będzie lepsza.. cóż taki gust filmowy.

f67

Chciałem wszystkich przeprosić za moje zachowanie na tym forum. Trollowałem, pomawiałem adwersarzy bezpodstawnie, dublowałem konta w celu manipulacji rankingami. Ale wiecie że, jestem niskim, zakompleksionym chłopcem który lubi się masturbować na widok lalki Barbie, których ma w domu całą kolekcję. Jak wiecie, gustuje w filmach o lalkach Barbie. W domu mam nawet taką wielką gumową, różową pusta lalę Barbie która zastępuje mi prawdziwą kobietę. Z racji że się nie widzieliśmy 2 tygodnie, a ja byłem że tak powiem niedysponowany, wiec się tylko całowaliśmy; z pół godziny, w końcu rozebrałem lalę Barbie żeby pokazała mi piersi..zacząłem je całować i strzeliłem w spodnie. Lubię również trzymać się za żołędzia i ruszać napletkiem, a żołądź to wychodzi a to się chowa, a na Barbie jest mleko, ale wtedy kiedy patrzę na gumową, różową lalę Barbie.