Coś czuje że jak wyjdzie film to zaraz cały tabun amerykanów się odezwie że ich wersja jest lepsza niż orginał wooka i pewno w każdym elemencie (reżyseria,zdjęcia,muzyka,aktorzy) no i pewno jeszcze film bedzie PG-13 bo kategori 18+ pewno nie dostanie bo oczywiscie film musi jak najwięcej zarobić.
Po co błagasz? Sprawiasz wrażenie, jakbyś wierzył w to, że Amerykanie są w stanie zrobić dobry film, którego jedynym celem jest nabicie jak największej liczby zer pomiędzy cyfrą od 1-9, a znaczkiem $.
"no i pewno jeszcze film bedzie PG-13 bo kategori 18+ pewno nie dostanie bo oczywiscie film musi jak najwięcej zarobić."
I jak, zdziwiony?
WHO CARES. lubisz koreańską wersję - oglądaj ją, a obok tej przejdź obojętnie ;) to film dla innych widzów i trzeba się z tym pogodzić. to nie pierwszy zły remake i pewnie nie ostatni. komentarze w stylu "błagam, żeby wyszedł gniot" są dziecinne i niepotrzebne.
W sumie niema co siać flame'u każdy ma prawo do włałsnej opinii a jeżeli dla kogoś wersja amerykańska będzie lepsza.. cóż taki gust filmowy.
Chciałem wszystkich przeprosić za moje zachowanie na tym forum. Trollowałem, pomawiałem adwersarzy bezpodstawnie, dublowałem konta w celu manipulacji rankingami. Ale wiecie że, jestem niskim, zakompleksionym chłopcem który lubi się masturbować na widok lalki Barbie, których ma w domu całą kolekcję. Jak wiecie, gustuje w filmach o lalkach Barbie. W domu mam nawet taką wielką gumową, różową pusta lalę Barbie która zastępuje mi prawdziwą kobietę. Z racji że się nie widzieliśmy 2 tygodnie, a ja byłem że tak powiem niedysponowany, wiec się tylko całowaliśmy; z pół godziny, w końcu rozebrałem lalę Barbie żeby pokazała mi piersi..zacząłem je całować i strzeliłem w spodnie. Lubię również trzymać się za żołędzia i ruszać napletkiem, a żołądź to wychodzi a to się chowa, a na Barbie jest mleko, ale wtedy kiedy patrzę na gumową, różową lalę Barbie.