http://www.youtube.com/watch?v=A8gpi44y4TU&feature=player_embedded
Dla mnie wygląda to bardzo dobrze.
Czeka nas kolejna powtórka z rozrywki. Dokładnie to samo tylko,że w amerykańskim stylu czyli mnóstwo suchych żartów, krew lejąca się strumienianami, często niepotrzebnie i w końcu brak inwencji twórczej np. rezygnacja z kultowej sceny walki w korytarzu ze statyczną kamerą, na rzecz kamery z ręki i chaosu montażowego.
Do tego ten nieszczęsny Brolin....
Gdzie oglądałeś film, że już wiesz te wszystkie rzeczy???? Trailer wygląda bardzo dobrze...
Odniosłam takie samo wrażenie jak katedra. Sceny żywcem wyjęte z wersji koreańskiej, śmieszne tekściki typu: koleś stoi nade mną z młotkiem więc spytam go:, Czy ty planujesz zrobić mi krzywdę? jakby bohater miał odpowiedzieć Nie qwa, będę obraz wieszał ;/
Lecą totalną kopią filmu Parka, ale rezygnują z najlepszych scen, jak ta w korytarzu. (ciekawe czy Brolin zje ośmiornicę :D)
Szerokiej widowni pewnie się spodoba a bo historia niebanalna i w wersji amerykańskiej będzie podana w bardzo przystępny, popkulturowy sposób. Ciekawe co zrobią z końcówką?
Ja się pewnie szybko nie dowiem :)
Skąd wiesz z czego zrezygnowali? Marudzenie bez ogladania. Filmweb tylko do tego słuzy jak zwykle
A co do popkulturowej wersji - widziałes chociaz jeden film Spike'a Lee? Bo bredzisz
Mi zwiastun również się bardzo podobał. :D To chyba oczywiste, że film ten nie dorówna pierwowzorowi i prawdopodobnie również nie powtórzy sukcesu "Infiltracji" Scorsese, ale i tak filmik zapowiada się co najmniej ciekawie. Idealna obsada( zwłaszcza Brolin), świetny reżyser, którego styl pasuje do Oldboya itp.
Widziałem oryginał dwa razy. To jeden z moich ulubionych filmów.
Nie widziałeś oryginału-oryginału, prawda? (mam na myśli mangę)
Piszę "widziałeś" a nie "czytałeś" bo wystarczy spojrzeć jak tam główny bohater wyglądał.
Nic nowego ta wersja nie przekaże, jeno przemiele to co było i wyciśnie miliony. Wygląd głównego bohatera mi niespecjalnie odpowiada.