Początek wydaje się nieciekawy i bez sensu, ale druga polowa filmu przerwaca mózg na drugą
strone, niesamowite przezycie jesli kogos to zaskoczy, nie chce spoilerować, ale koncowka filmu to
normalnie MIAZGA, przezylem szok. Tak więc polecam
Też myślałem że to bedzie jakaś bijatyka.
Jednak ten MOMENT mnie rozbroił. Koniecznie musze obejrzeć z 2003.
nie lubię filmów które są przewidywalne. ten taki nie jest i dlatego bardzo mnie się podobał.
Co Cię tak zafascynowało w tym zmyślonym gównie? Napisz może oglądaliśmy inny film?
To, że gość był tak bogaty, że mógł sobie pozwolić na tak wyszukane zachowania. I w imię tej tajemnicy śmierć tylu osób. A facet dwadzieścia lat zamknięty po wyjściu bije się jak Bruce Lee. Strasznie to wszystko sztuczne.
Dokładnie tak, pierwsza połowa to flaki z olejem, jednak druga połowa filmu trzymała w napięciu. Samo zakończenie naprawdę zaskoczyło.
Zgadzam się ten film-nie porównując go do koreańskiej wersji- zaskakuje i robi niesamowitą burzę mózgu. Spodziewałam się w ogóle innej fabuły, że Joe nawróci się w tym pokoju, zostanie szybciej wypuszczony i będzie chciał odnaleźć mordercę eks żony, oczyścić swoje imię oraz że będzie chciał odnaleźć i wynagrodzić córce rozłąkę...jednakże totalnie fabuła mnie zadziwiła na plus bo nie spodziewałam się 20 letniego uwięzienia i tego kto za tym wszystkim stoi i dlaczego...dobrze się oglądało ten film i byłam ciekaw końcówki.Brolin zagrał też nieźle. Warto obejrzeć!!!