Omen

The Omen
2006
6,1 42 tys. ocen
6,1 10 1 41652
4,6 8 krytyków
Omen
powrót do forum filmu Omen

No więc właśnie wróciłem z kina i muszę przyznać że podobał mi się,mimo iż jest do bólu przewidywalny (zwłaszcza dla osób znających pierwowzór).Jest kilka świetnych momentów jak np.scena spotkania pod mostem lub pobyt Roberta i Jenningsa na cmentarzu.Warto ten film obejrzeć.

użytkownik usunięty
mikesz

"No więc właśnie wróciłem z kina" kolego to chyba nie ten film oglądałeś bo premiera tego filmu w Polsce jest dopiero 6 czerwca zresztą na świecie też.Pozdrawiam

ocenił(a) film na 5

Sorry, ale są takie rzeczyjak pokazy przedpremierowe.... Nawet bilety były do wygrania na filmwebie. Film całkiem do obejrzenia ale jednak oryginał bardziej trzymał w napięciu (chyba że ktoś nie pamięta albo nie widział oryginału)

makuch

Drogi djmarcinie-otóż miałem to szczęście wygrać na filmwebie zaproszenie na pokaz przedpremierowy (zresztą nie tylko ja,wystarczy poczytać inne tematy).

ocenił(a) film na 8
mikesz

Mam nadzieje że pojawi się motyw muzyczny z pierwowzoru...nadawał filmowi śiwtny klimat;)

ocenił(a) film na 7
Metzger

O ile mi wiadomo, pojawi się :). Jeśli słuchasz reklam w Radiu Zet, to powinieneś wiedzieć co mam na myśli :). W każdym bądź razie"Ave Satani" Jerry'ego Goldsmitha usłyszymy

mikesz

sory, ale w jaki sposób mozna cos wygrac na filmwebie ? chodzi o zbieranie punktów )

mikesz

też wygrałam bilety. muszę przyznać, że film był niezły. pierwszą wersję oglądałam, ale dość dawno, więc tymbardziej film mi się podobał. polecam, warto obejrzeć