Omen

The Omen
2006
6,1 42 tys. ocen
6,1 10 1 41652
4,6 8 krytyków
Omen
powrót do forum filmu Omen

To już jest przesada! Kolejna część Omena! Ja dziękuję! Pewnie wyjdzie z tego kolejna kicha!

ocenił(a) film na 3
Palpatine

Jeżeli się nie mylę, to będzie remake części pierwszej, nie kolejna kontynuacja.

ocenił(a) film na 5
Pinokio1983

No tak, bo "Omen" to trylogia. Nie liczę "czwórki" bo to telewizyjna produkcyjka.

Palpatine

Gdybyś czytał newsy FilmWebu, to wiedziałbyś, że to ma być remake, a nie kontinuum. Może nawet dobrze, bo lepiej robić remake'i i prequele niż sequele:(.

P_L_

No dobra, sorki. Pomyliłem się. Macie rację. Ale przy okazji nie rozumiem po co robić jeszcze raz ten sam film? To bez sensu! Chyba tylko dla kasy!

Palpatine

no jasne że dla kasy. Sądząc po zwiastunie będzie to prawie identyczna część, z lepszymi tylko efektami i kilkoma nowymi scenami (widząc tą postać w kapturze aż mnie dreszcz przechodzi, i nie jest to bynajmniej miłe :/).Poczekamy, zobaczymy

P_L_

No nie wiem. Ja tam wole ciag dalszy dobrej historii niz jej powtórkę.

paul124

A mi się wydaje, że ludzie robiący ten film wykorzystali to, że w tym roku wystąpi taka data: 06.06.06 czyli trzy szóstki. Ale i tak uważam podobnie jak wy, że ten pomysł jest bez sensu.
Pozdrawiam pa

ocenił(a) film na 8
KaJuSiA_

pomysl jest jak najbardziej sensowny bo jest skazany na sukces marketingowy, nawet jezeli to bedzie gniot

____16

trzeba sie poprawaic te film - to jest wogóle kicha ...:)

NaShI

Naklepsza była trylogia-bezapelacyjnie.zreszt a czego to ma być remake?Której części?

Palpatine

I TAK NAJLEPSI SĄ SAMI SWOI !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! NIE MA BATA NA NICH( PRAWDZIWY HUMOR, FILM REALNY NIE JAKIES PIERDOŁY !!!!!!!!! SAMI SWOI RZĄDZĄ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!\\

sam ZAJA to powiedział ;]

ocenił(a) film na 1
dupper

Szczerze to ja nie chce oglądać tego nowego omenu. stare wersje były rewelacyjne,a jak znam życie to użyją tu od cholery efektów specjalnych cały film to bedzie totalny komputer, filmy sprzed iluś tam lat maja swój zajebisty klimat,a teraźniejsze to przesadzone komputerowe bzdety.

dupper

Eee, a co ma wspólnego Omen z Sami Swoi? To tak jakbyś porównywał The Ring z kreskówką w granicy wiekowej 5+. Po prostu brak słów. A co do filmu- na pewno będzie to coś innego od oryginalnej jedynki. Fa sama fabuła tylko więcej strachów w formie dolby digital lub nawet pokażą się jakieś piekielne istoty. A to byłoby najgorsze. Każdy kto oglądał ten film wie, że nie chodziło w nim o wizualne przestraszenie widza, lecz bardziej o ten przytłaczający klimat a la Dziecko Rosemary. Jeśli źle się wyraziłem, to przepraszam- po prostu nie da się tego normalnie skomentować. I wiem dwie rzeczy pewne na 99% o tym filmie. I- nie będzie tego klimatu; II- powstanie jego II i III część( a przynajmniej II).

Palpatine

A co Cię to interesuje? Możesz nie oglądać, jak nie chcesz. To wolny kraj. Ja tam z chęcią zobaczę.

ocenił(a) film na 10
Palpatine

W opisie pisze ze to remake a nie kontynuacja...

ocenił(a) film na 10
Palpatine

ocenił(a) film na 10
Palpatine

ocenił(a) film na 1
Poznaj_Rzeznika

no i właśnie to jeszcze gożej bo jak można tak jakby "poprawiać" coś co jest już świetne

Poison_Girl

na tej samej zasadzie co nakrecono na nowo "Lsnienie" mimo, ze pierwsza wersja byla rewelacyjna... a na Omen nie ide bo nie lubie tego filmu :)