Omen

The Omen
2006
6,1 42 tys. ocen
6,1 10 1 41652
4,6 8 krytyków
Omen
powrót do forum filmu Omen

Poza jednym , starsza wersja miała klimat tutaj zostało to wycięte. Wszystko niemal identyczne. Poco oni ten film kręcili?

ocenił(a) film na 5
lukas_ch

Zasiadajac przed tv mialem ochote ogladnac ten klasyk a tu patrze puszczaja szit bez klimatu :/ Polsat :/

ocenił(a) film na 7
HavanaMorcin

Ja usiadłem sobie przed telewizorem o 21 i patrze na program telewizyjny i ujrzałem coś z czego się bardzo cieszyłem 22.15 Omen w polsacie. Byłem szczęśliwy że będę mógł sobie przypomnieć ten film, a tu mi póścili ten sam film tylko z innymi aktorami. lukas_ch też się zastanawiam po co oni go nakręcili przecież tutaj wszystko było te same że nawet scenarzysty chyba nie potrzebowali żeby coś wymyślił.

ocenił(a) film na 4
lukas_ch

No właśnie gdybym nie widziała w przeszłości oryginału to może bym się teraz bała oglądając ten film. Jednak baaaaaaaaaaardzo daleko mu do Omena z roku 1976.

ocenił(a) film na 4
kathrina_filmweb

Byłam na tym w kinie kilka lat temu i zgadzam się, film jest właściwie kopią "Omena" z 1976 r, z dodanym wątkiem nieszczęść XXI wieku (jak atak na WTC) jako niby zapowiedź nadejścia Antychrysta. Jak widać lepsze możliwości technologiczne nie gwarantują sukcesu, bo stary "Omen" może i był gorzej nakręcony ale miał klimat. Podobnie jak lukas_ch nie mam pojęcia jaki był cel kręcenia tego filmu.

kathrina_filmweb

wlasnie, baaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaardzo daleko.

kathrina_filmweb

To jest przepaść nie do przeskoczenia.