Omen

The Omen
2006
6,1 42 tys. ocen
6,1 10 1 41652
4,6 8 krytyków
Omen
powrót do forum filmu Omen

Nie wiem sam w jakim celu nakręcili ten film, chyba po to żeby tylko wydać pieniądze. A film jest "cieńki".

ocenił(a) film na 8
Fanatyk_6

W jakim celu kreci sie filmy...hmm...a to dopiero zagadka :) Filmy kreci sie po to, zeby zarobic.

Fanatyk_6

Ten Omen jest zrobiony ewidentnie tylko po to,żeby ściąć niezłą forśe. Niestety

ocenił(a) film na 8
Part_of_me

A poprzednie Omeny po co robiono? Dla sztuki? Wiekszosc kina rozrywkowego powstaje dla kasy i nie ma w tym nic dziwnego.

____16

Szkoda, bo film jest słaby. Żałuję, że go obejrzałem bo nie warto było. Mogli się bardziej postarać, ale cóż chcieli kasy, ale nie wyszło im bo tylko liczy się dla nich kasa kasa kasa.

____16

Może i tak, ale często jednak twórcy filmu się starają i robią coś porządnego. A oryginalny "Omen" był świetnym filmem.
Ja nie uważam, że filmy robi się tylko dla kasy, myślę, że większość twórców naprawdę lubi opowiadać różne historie. Gdyby chodziło jedynie o kasę, to aktorzy i reżyserzy przyjmowaliby każdą ofertę, byle tylko zarobić. Czy wszystkim się wydaje, że zrobienie filmu to godzinka roboty i od razu zbijanie na tym kasy? No, ale mniejsza z tym.
Też nie wiem, po co ten nowy "Omen" powstał, może dla kasy, a może ktoś zauważył, że będzie dogodna data(06.06.2006) na pokazanie czegoś takiego. W każdym razie filmu nie widziałam i nie planuję go oglądać. Na pewno nie pobije oryginału.

ocenił(a) film na 6
Fanatyk_6

Wiesz, film mi się podobał. A te pieniądze, które wydali i tak się zwróciły po paru dniach.. no baa... jeszcze zarobili, wiec się chyba opłacało ;p