Omen

The Omen
2006
6,1 42 tys. ocen
6,1 10 1 41652
4,6 8 krytyków
Omen
powrót do forum filmu Omen

Jestescie zalosni. jak mogliscie widziec film skoro jeszcze nie bylo swiatowej premiery :|

arab17

yy a od czego są pokazy przepremierowe :)

ocenił(a) film na 6
Viggo_2

Sam jesteś żałosny, to, że nie słyszałeś NIGDY o pokazach przedpremierowych, oraz o konkursach, w których można wygrać właśnie te bilety!
(Wątpię, że się nawet na PREMIERĘ nie dostaniesz)

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
ocenił(a) film na 6
Jan_Baptysta

Wydaje mi się, że można sobie darować takie przekleństwa :)
Ale jak ktoś jest nie wychowany LUB zgrywa twardziela (jak Saint) to może sobie tak pisać, ale ja na pewno nie będę wtedy na nie odpowiadał ;)

Saint_6

Ty jesteś frajerem wytatuowany buroku, zgrywasz frajera nie wiadomo czym nawet ortografii nie znasz za dobrze, tylko byś się przekleństwami jarał... pierdol się

arab17

Śmieszą mnie tacy ludzie jak co niektózy tutaj ... całkiem eleokwentne odpowiedzi widać że ludzie na poziomie - LOL

SaD_AnGeL

Aż żal się patrzeć na takie wypowiedzi...
A tak swoją drogą to ktoś mółby jakiś regulamin korzystania z forum wprowadzić, bo jakby nie było jest to forum publiczne i takie wypowiedzi nie powinny w ogóle się pojawiać, a tych którzy tego nie rozumieją i nie dorośli jeszcze do kulturalnej rozmowy z ludźmi powinno się grzecznie wypraszać. :/

ocenił(a) film na 8
Arisa_4

(lol) co za epitety. Widac ze szerzy sie debilizm na forum filmwebu. Przepraszam, ale nie wiem jak inaczej to nazwac. Brak kultury, wyksztalcenia czy jakichkolwiek odczuc morlano-estetycznych to chyba za malo powiedziane. Takie osoby powinny automatycznie dostawac bana. Nie wspominajac juz, ze czesc z tych wpisow podpada pod polski KK.

arab17

tak jak nizej.. pokazy przedpremierowe.. albo projekcje techniczne... :/

arab17

ja pracuje w kinie maj dir i tam jest cos takiego jak sprawdzanie zmontowanego filmu pare dni przed premiera!!!!!