Ona

Her
2013
7,5 185 tys. ocen
7,5 10 1 185199
7,8 86 krytyków
Ona
powrót do forum filmu Ona

ocenił(a) film na 1

Nudny film o smutnym hipsterze zakochanym w telefonie. Koleś był tak żałosny, że czułem wręcz fizyczne obrzydzenie... Dawno nie oglądałem tak kretyńskiego filmu. Żenada dla mięczaków i podręcznik skutecznego użalania się nad własnym losem w jednym.

Filmweb A. Gortych Spółka komandytowa
ocenił(a) film na 10
j_przymenski

Ależ z ciebie żałosna kreatura. Tacy ludzie jak ty nie powinni mieć dostępu do tej platformy, bo tylko zaśmiecacie ją swoją obecnością i jedyne co robicie, to zostawiacie po sobie gówno.

ocenił(a) film na 1
Cineside

Początkowo zastanawiałem się co tobie napisać, ale w sumie stwierdziłem ze Twój komentarz do filmu "Ona" mówi wszystko. Dodatkowo, przejrzałem sobie listę filmów które oglądałeś, a także to, jak je oceniłeś. Teraz rozumiem wszystko - "najpiękniejszy film o miłość jaki widziałem"... Ty po prostu gówno widziałeś. To dlatego.

ocenił(a) film na 10
j_przymenski

No fakt, ocenianie ludzi na podstawie filmów, które gdzieś tam obejrzeli w przeszłości - to jest dopiero wyznacznik statusu i wiedzy. Gdyby to było jeszcze jakieś w miarę zasadne (ocenianie filmów pokroju Pitbulla na 10 etc.), to byłbym w stanie to zrozumieć, a tak to po prostu robisz z siebie idiotę, dowalając się do wartościowych filmów, które ewidentnie są poza twoimi zdolnościami intelektualnymi, ty pseudo koneserze filmowy.

ocenił(a) film na 1
Cineside

Jasne. Skończyłem z Tobą rozmowę. Teraz śmiało możesz zacząć się onanizować z telefonem. Wzorem bohatera z "najpiękniejszego filmu o miłości". Ignorancie.

ocenił(a) film na 10
j_przymenski

Przyganiał kocioł garnkowi ;)

ocenił(a) film na 1
Cineside

Chciałbym nieśmiało zauważyć, że to Ty zacząłeś komentować mój komentarz, o co nikt Ciebie nie prosił, ani nie zmuszał. Więc mam prośbę - bujaj się już, ok?

ocenił(a) film na 10
j_przymenski

Bardziej pozbawionego jakichkolwiek argumentów i nie mającego kompletnie nic do powiedzenia głąba już dawno nie spotkałem na filmwebie. Aż trudno uwierzyć, że w ogóle przebrnąłeś przez proces rejestracji użytkownika ;)

ocenił(a) film na 1
Cineside

Słuchaj, wypieprzaj tłuczku, co? Gówno mnie obchodzi Twoje zdanie, więc daruj sobie już. Internetowy napinaczu z bąblem w nosie. Zajmij się czymś konstruktywnym, palancie. Choćby wzorem swojego "bohatera" masturbacją z telefonem. Pomoże. Na pewno.

ocenił(a) film na 10
j_przymenski

Haha, po prostu rozbraja mnie twoja hipokryzja frajerze :D Nie dość, że nie potrafisz oglądać filmu ze zrozumieniem i nie umiesz odnieść się w jakikolwiek sposób do krytyki swojej inteligentnej "wypowiedzi", to jeszcze zarzucasz mi napinactwo :) Urocze. A co do masturbacji, to masz chyba jakieś zaburzenia preferencji seksualnych, skoro non-stop piszesz o tym. Czyżby jakieś spaczone fantazje, krypto-pedziu? :) I owszem, w wolnym czasie zajmuję się masą konstruktywnych rzeczy, ale nic nie sprawia mi takiej przyjemności, jak gnojenie jakiegoś nieudacznika życiowego, który ma ewidentnie problem ze sobą i próbuje wyładować swoją frustrację seksualną na innych.

ocenił(a) film na 7
Cineside

nic nie sprawia mi takiej przyjemności, jak gnojenie jakiegoś nieudacznika życiowego- wspaniały człowiek z ciebie,będzie cnót wszelakich. I ty masz czelność wyzywać innych od kreatur.

j_przymenski

i jak tam sie czujesz z tym swoim wysrywem po latach? czy juz sie nakryles kopytami z glupoty i naiwnosci

ocenił(a) film na 9
kordyt

Podbijam^