Bardzo ciekawy film. Obejrzalam go juz 3 razy i za kazdym razem podobal mi sie bardziej. Jedna z lepszych rol Colina Farrella jak rowniez Alicji Bachledy. Naprawde nie rozumiem tak niskiej krytyki tego obrazu. Fantastyczne zdjecia, jak i samo polaczenie mistyki i legend z prawdziwymi realiami tego swiata. Jedyna rzecza ktora mi sie nie podobala byl sam koniec i rozwiazanie calej zagadki z Ondine. Spodziewalam sie czegos zupelnie innego. Ogolnie polecam
A jak się zakończył?????????????? Obejrzałam do połowy i płyta mi się zacięła a jestem ciekawa końca.
ło Jezu no co wy :D ja obejrzałam bo byłam ciekawa końcówki, ale mój chłopak zasnął po 20 minutach :P film uważam za przeciętny. Colin ma masę lepszych filmów :) Bachleda ładna i tyle.
Na początku nie byłam przekonana do tego typu filmu jednak dałam się wciągnąć.Jest to film spokojny i nie ma w nim może wielu wątków akcji ale na zimowe wieczory jest warty choćby popatrzenia na piękne krajobrazy.
ja też daję 4/10 i to tylko za rolę Farella, bo co by nie mówić, to ładnie zagrał samego siebie.
]:->
a ja dam 7.
spodziewalam sie czegos lepszego chociaz i tak nie bylo az tak zle.
Akcent Alicji - okropny, kwadratowy.
Bardzo irytowala mnie rola coreczki Syracusa, byla ponad swoj wiek. Film troche zbyt bajkowy, a na koncu motyw z narkotykowa mafia....? jakos mnie to nie przekonalo... juz wolalabym, zeby rzeczywiscie film byl calkowicie fantastyczny.