Bo jak mozna inaczej nazywac zachowanie polegajace na ocenianiu filmu, ktorego jeszcze nie ma. Za co? Za dobre zapowiedzi, za niezla obsade, za to ze Sigur Ros bedzie dyrygowal orkiestra? Osobiscie bardzo wyczekuje tej produkcji, ale dlaczego dlaczego dlaczego dlaczego ktos (17 ocen jak na razie) to krytykuje nieistniejacy film ? Powtarzam jeszcze raz: dla mnie to DEBILIZM ! Opamietajcie sie!
Jakies niedopatrzenie administratorów filmwebu, czasem jak film bardziej znany to jest zablokowana opcja oceny, ale zdarza sie czesto ze tego nie blokują, co jest kompletną bzdurą !
nie to ze powinna byc zablokowana opcja glosowania przed wejsciem filmu ale ku*wa zablokowania mozgow tych kretynow ktorzy glosuja na cos czego nie widzieli.;///.porazka z nimi porazka ;//
nie to ze powinna byc zablokowana opcja glosowania przed wejsciem filmu ale ku*wa zablokowania mozgow tych kretynow ktorzy glosuja na cos czego nie widzieli.;///.porazka z nimi porazka ;//
też się zgadzam. myślę, że Twoje pytania a propos kategorii ocen powinny być retoryczne. bo wygląda na to, że rzeczywiście oceny są wystawiane za obsadę, za zapowiedzi. chociaż... nie znam się za bardzo, ale może była też taka możliwość, że niektórzy oglądali pirata (ale czy to w ogóle możliwe, skoro film jeszcze nie wszedł do kin?). wtedy oceny byłyby uzasadnione. 
a tak nawiasem, to wiecie może, kiedy będzie w Polsce premiera? jestem zaintrygowana tym filmem ;)
dokladnie nie kumam a potem masz ten film wchpdizsz na filmweb , zajebista nota sciagam napewno zajebisty a tu .....;
Zgadzam się w stu procentach!! Przez to większość filmów ma zupełnie zafałszowaną ocenę polegającą zupełnie na zapowiedziach,trailerach i jest miarą wyłącznie woli obejrzenia tego filmu przez oceniającego NIESTETY
To jest ich sugestia i przypuszczenie. Jak film zobaczą ocenę zmienią, nie wiem po co to całe halo. Poza tym i tak po czasie głosy zostają wyłączone.
Ocena filmu jest zablokowano do momentu premiery jaka jest wpisana. Jeżeli wpisano że premiera filmu odbędzie się 14.09.2009r. to automatycznie uruchamia się w tym dniu opcja głosowania. 

A co do głosowania na film nim się go zobaczy, uważam że to niepoważne, pewnie robią tak zakochane nastolatki w swoich idolach ;)
cos poradzic.. duzo idiotow.. 
jakby nie mozna bylo, nie wiem dodac do tych "ktore chce obejzec", chyba nie zginie w jakis czelusciach strony..?
Nawet jeżeli opcja będzie czasowo zablokowana, to i tak ktoś po tym czasie może wystawić ocenę nie oglądając filmu. Cóż... niektórzy tak mają...
Film jest od września na świecie i o ile można założyć, że część ludzi go 
nie widziała a oceniła to nie można wykluczyć, że ktoś mieszkający za 
granicą go oglądał, korzysta z FilmWEB i ocenił..
zgadzam sie,na youtube jest mnostwo komentarzy typu ''ten film to zenda'' nikt go jeszcze nie widzial o ocenia po co to robic ludzie?zobacz film a pozniej sobie oceniaj.
daviss - ludzie go już widzieli!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 
mamy już rok 2010 a premiera była w 2009!!!!!!!!!!!
według podanych informacji, kiedy autor zakładał ten temat, film był jeszcze przed premierą.
butryk_2, może i tak, ale ci, co nie widzieli zapychają tylko swoimi pustymi wpisami Filmweb. Nawiasem mówiąc "Slumdog. Milioner z ulicy" oglądałem dokładnie dobę przed polską premierą kinową, a więc da się. Z jednego źródła ściągnąłem idealnej jakości film, a z drugiego polskie napisy:-) Choć trzeba przyznać, że to był wyjątek, bo zwykle nie ma tak dobrze:-)
W pełni się zgadzam! To nienormalne. Jak można ocenić coś czego się nie widziało? Po samym opisie już wiecie, że film jest dobry? 
Ludzie przecież premiera filmy odbyła się we wrześniu. To tylko nasz kraj jest tak zacofany, że film jest puszczony do kin po 7 miesiącach od premiery na Świecie!! Pamiętajcie, że nie tylko w Polsce mamy dostęp do strony filmweb.pl a za granicą mamy wielu rodaków ; ))
Pozatym sa torenty.. 

Film pewnie widzialo juz troche ludzi, a Filmweb dobrze robi ze wlacza opcje glosowania zaraz po swiatowej premierze ;)
kochaneczku, nie wszyscy mieszkaja w tym zascianku co sie polska zwie. na swiecie filmy wychodza duzo wczesniej, pozdrawiam
JAK TO! Juz jest tylko ze po angielsku! chyba ze ktos jest na tyle tepy zeby ogladac tylko po polsku
@ do autorów kilku postów nade mną :) 

czytajcie ze zrozumieniem, włączenie spostrzegawczości niekiedy popłaca - temat ten został założony 6 marca 2009... 

@martenka_84 - fajnie, że zasugerowałaś co się zowie zaściankiem, a jest to Twój ojczysty kraj. Żeby podkreślić swoją wyższość nad nami, Polakami mieszkającymi w Polsce, kraj nasz zaczynasz z małej litery, a United Kingdom z dużej. Należy mieć tylko nadzieję, że jakiś angielski debil Cię wypompuje, wykorzysta, ze dwa razy zastosuje piąchopirynę w ten pusty łeb to może coś Ci się zmiein, w co wątpię. Ja też bywałem wiele razy za granicą, ale czegoś takiego bym nigdy nie powiedział o własnym gnieździe. Brzydzę się takimi gówniarzami jak Ty.