5,6 27 tys. ocen
5,6 10 1 26719
4,2 12 krytyków
Ondine
powrót do forum filmu Ondine

Fabuła przypomina "Kobietę w błękitnej wodzie" Shyamalana.
Swoją drogą, ciekawe jak poradzi sobie Alicja Curuś w takiej hollywoodzkiej produkcji.

użytkownik usunięty
Naxel

Wyobrażasz sobie nagłówki?
"meksykańska gwiazda niemieckiego kina z wschodniej europy podbija Hollywood" :)

użytkownik usunięty
Naxel

Oby jak najlepiej sobie poradziła ;P Może w końcu zauważą która kobieta jest najpiekniejsza? Mówią, że Alba. Moim zdaniem jednak Alicja!

chociarz jednej polskiej "gwieździe" się uda może ;) A u boku Farella może zostanie zauważona przez większą publiczność :)

Zarrock

Trzymam kciuki , aby Alicji udało się. Uważam że zasługuje na to. Poza tym, to trochę dołujące, że aby grać w dobrych filmach trzeba wyjeżdżać z kraju... ;)

Blair_7

Niestety, takie uroki polskiej kinematografii..
Wyniki jej kariery jak dotychczas są zdumiewające, do tej pory z polskich aktorek za wielką wodą znane właściwie są tylko Scorupco oraz Pacuła, Alicja ma wielki talent oraz niespotykaną urodę (tu pochodzenia słowiańskiego nie ma się co wstydzić).
Bacznie obserwuję jej karierę i gorąco jej kibicuję.

Pozdr.

k0chanka

Jeśli ten wielki talent miał się objawić w "Trade" to ja jestem wręcz przerażony ;(

Naxel

mi to bardziej przypomina fabułę Warsa i Sawy....

duze_oko_sauronsa

A mi Szewczyka Dratewki, który pokonał smoka...

Naxel

Chyba ABC dała radę (w każdym razie zdaniem zachwyconego nią recenzenta brytyjskiego "Empire"). :)

http://www.empireonline.com/reviews/reviewcomplete.asp?FID=136734