Miło mnie zaskoczył: ciekawe rozwiązanie historii, piękne zdjęcia, muzyka i bardzo dobra
rola Alicji,czego się nie spodziewałam. Polecam tym, którzy lubią filmy z klimatem.
:-)
I z mojej strony podobne wrażenia. Nie jesteś sama. Byłem w kinie 2 razy na tym filmie i podobnie jak Ty pragnę pochwalić Annę
Bachledę. Do filmu podszedłem z lekkim dystansem teraz uwielbiam ten film.
Tak, mi się też bardzo film podobał, nie wiem czemu jest tak dużo złych opinii o nim. Też bardzo podobała mi się muzyka i cały klimat filmu. Był taki bardzo łagodny, delikatny i miała taki piękny nastrój baśniowo tajemniczy. Strasznie podobała mi się postać Annie, uwielbiam tą dziewczynkę ;)
Dołączam sie do was. Mi również film bardzo sie podobal, teraz czekam na dvd i znow sobie zobacze ten film. Polecam ;)
Piękny film, moje klimaty. Ale najbardziej rozbrajały mnie sceny, w których Syracuse się spowiadał :)
Miło spotkać jeszcze ludzi, którym ten film się naprawdę podobał. Ja również do nich należe.
Miał on w sobie po prostu coś magicznego. Wspaniały a zarówno zaskakujący, co jest ostatnio rzadko spotykane.
dołączam do grona wielbicieli tego filmu. tajemniczość, Irlandzka sceneria, muzyka, no i oczywiście Collin i Alicja - wszystko to stworzyło piękny niekomercyjny film :)