5,6 27 tys. ocen
5,6 10 1 26719
4,2 12 krytyków
Ondine
powrót do forum filmu Ondine

Tak jak w temacie czy warto się udać na ten film do kina?

Dorianka0226

Ja nie byłam w kinie na tym filmie, ale poszłabym..choćby ze względu na naszą alicję bachledę-curuś..

Gabrysia21

ja obejrzałęm w kinie ze względu na aktorska parę !! niestey film jest taki sobie !! raczej nie zachwyca !! taki sredni może być TYLKO COLIN I ALICJA JAKO TAKA PRZYCIĄGAJA DO KINA !!!

ocenił(a) film na 7
Dorianka0226

poszłam bez większych oczekiwań na film, bo widziałam raczej średnie komentarze, ale z ciekawości
i muszę przyznać, że zrelaksowałam się w kinie, po prostu tak odpoczęłam, załapałam luza :) patrzyłam na piękny plan irlanckich skał i tafle wody. Fabuła raczej słaba, ale wątek fantazji, baśni nadaje jakieś magii.

Gra aktorska całkiem całkiem, Farella dotychczas kojarzyłam z kompletnie innych ról więc się zakoczyłam, Alicja robi postępy i uważam że niebawem będzie jeszcze o niej głośno nie tylko ze względu na związek z Collinem. Ma potencjał, trzeba przyznać że kilka scen w których pokazuję swoje ciało nawet mnie jako kobiete ;) poruszyło.

Facetom raczej nie polecam, kobietom tak. Ogolnie nic sie nie dzieje :) ale film ok. :)