5,6 27 tys. ocen
5,6 10 1 26719
4,2 12 krytyków
Ondine
powrót do forum filmu Ondine

ale jaja ciekawe czy to prawda ze panna ABC i pierwszy cassanowa hollywood sa para?a jesli tak to ciekawe kiedy mu sie ona znudzi bo dzwonow weselnych im raczej nie wroze...a na ten film czekam i obejrze napewno,bo mnie nieco intryguje.....

kati_jh

no na wp dzisiaj wypisuja ze tak ale to wp wiec wiesz :D

użytkownik usunięty
Mati_cmg

tak ponoć mają romans powiem szczerze zawiodła mnie podobała mi sie jej rola w trade ale teraz robic kariere za dupe to jest naprawde smutne czytałam wywiad z nia w gali i wydawało mi się że ma dobrze poukładane w głowie a tak wiadomo rzuci ja za jakis czas naprawdę szkoda takiej dziewczyny dla farrella tacy faceci jak on się nie zmieniają przecież to zwykły babiarz i pijak słyszeliscie ojego wyczynach np. zrobił kompletna demolkę w hotelu w marakeszu co z tego ze jest sławny chcielibyscie zawdzieczac kariere dupie? co otym wszystkim myślicie?

hahaha, ale się martwisz.
a nikomu nie przyszło do głowy, że Alicja może wykorzystać Farella? Ładny sobie chłopiec, to dziewczyna się zabawi. A co, niech korzysta. Moze jej pierwszej się znudzi.
O ile vcały ten związek nie jest nakręcany przez producentów. Przecież często mówi się głównym aktorom, żeby chodzili za rączkę przed premierą, żeby zrobić lekki rozgłos.

Aganesu

Boże ludzie o czym Wy piszecie!?
Znacie ją albo jego?
Wątpię!
Wierzycie w to co wypisują gazety, a później piszecie jakbyście byli ich najlepszymi przyjaciółmi!
Czy są czy nie co za różnica, z resztą jakby nawet to życzę im wszystkiego najlepszego, bo wybaczcie, ale jest jeszcze takie uczucie jak miłość.