PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=678962}
7,1 6,6 tys. ocen
7,1 10 1 6629
2,7 3 krytyków
One Direction: This is Us
powrót do forum filmu One Direction: This is Us

ŚWIETNY FILM

ocenił(a) film na 10

Film jest naprawdę świetny! Pokazuje jacy chłopcy z 1D są naprawdę. Moim zdaniem osoby które nie lubią One
Direction, po obejrzeniu tego filmu z pewnością zmienią zdanie na ich temat! Podobało mi się również to że w filmie jest
dużo występów na żywo z koncertów, co pokazuje że One Direction są naprawdę utalentowani! Polecam WSZYSTKIM,
nie tylko fanom zespołu, naprawdę gorąco! :)

justmartt

Jak coś, co nazywa się filmem, może pokazać jacy są naprawdę? W filmie się GRA. Dowiesz się tego jedynie wtedy, gdy założysz im w domach podsłuch.

ocenił(a) film na 10
paulinea

dajmy na to ze to biografia o zespole i o zyciu całej 5 :D ;*

ocenił(a) film na 10
justmartt

jestem ich fanka z całego serducha :) ciesze sie, ze podbijaja coraz to wiecej krajów swoim talentem i charyzma ;)
kazdy z nich jest inny i to jest fajne ;) megaa była premiera ;) siedziałam wryta w fotel kinowy, ogladajac ich z z zaciekawieniem !
Polecam ;)
Directonerki łaczmy sie ! :D

ocenił(a) film na 7
angela019611

Directioner forever <3

Zgadzam się, film warty obejrzenia. Szczególnie dla fanów ;)
Uśmiałam się jak nie wiem. A kilka razy nawet popłakałam. Wielkie duże POLECAM.

ocenił(a) film na 10
hihar

miło słyszec takie słowa wsrod tylu hejterów 1D ;)
łaczmy sie :)

angela019611

A może dziecko zdecydujesz się odpowiedzieć na zarzuty "hejterów"? Widać,że nie znasz znaczenia słowo hejter,ale czego teraz w gimnazjum uczą...gdybyśmy hejtowali,to pisalibyśmy "1D jest głupie. Koniec". Ale pisanie w tak lakoniczny sposób to wasza specjalność. Dogłębnie opisałam moje uczucia jakie żywię do fanek i tego zespołu,ale nikt się nie pofatygować odpisać. Nawet nie chcecie prowadzić rozmowy,więc kto tutaj wypada miernie?

justmartt

A tak w ogóle...ostatnio coś dużo nowych kont tu przybywa xD Jakby zakładane były w celu obrony filmu przez tą samą osobę a z innego konta xD

ocenił(a) film na 7
panienka_2

ja ci odpisałam, ale teraz chyba żałuję, bo widzę twoje aroganckie posty praktycznie pod każdym tematem związanym z tym filmem. mogę wnioskować, że jedynym twoim celem jest ośmieszanie słuchaczy one direction oraz sianie nienawiści.