PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=678962}
7,1 6,6 tys. ocen
7,1 10 1 6629
2,7 3 krytyków
One Direction: This is Us
powrót do forum filmu One Direction: This is Us

Nie jestem Ich fanem, ale i nie hejterem. Zobaczyłem ten film z ciekawości i chcę powiedzieć to to, że jest on zdecydowanie lepszy niż "Justin Bieber: Never Say Never". Do tematu podchodzi o wiele bardziej profesjonalnie. Niestety "wgłębienie się" w przywatne życie tych chłopaków nie jest najlepsze, ale fankom i fanom powinno dać do myślenia. Żenujący jest natomiast fragment, w którym pojawia się Martin Scorsese i mówi, że podoba im się Ich muzyka (niestety przez to prawie stracił mój szacunek do Niego). Inną poważną wadą filmu jest to, że znalazły się w nim fragmenty filmików znanych nam z telewizji i YouTube (mówię tu zwłaszcza o fragmentach z X-Factor) i niestety widać też, że za udział w filmie dodatkową kasę zgarnął również Simon Cowell. A szkoda, bo normalnie w programie jest (a właściwie był) spoko.

ocenił(a) film na 7
Shiloh

Mam podobne zdanie. Również oglądałam film Biebera, jednak uważam, że mimo wszystko tam było ukazane więcej jego życia prywatnego niż w filmie This is us. Moim zdaniem This is us to zlepek filmów z koncertów. Niczego nowego się nie dowiedziałam. Może i bywały 'zabawne' momenty, ale uważam, że film powstał dla pieniędzy, a nie dla pokazania ścieżki do kariery czy też dla poznania chłopaków. To smutne, ale uważam że ani sam zespół ani wszyscy ludzie latający wokół niego nie mają szacunku do fanów. Śmieszne, bo to właśnie dzięki fanom mają tyle kasy, że mogą się nią podcierać. :) Mam nadzieję, że fani w końcu przejrzą na oczy, przestaną być naiwni i przestaną ich idealizować.

ocenił(a) film na 8
byou

"uważam, że film powstał dla pieniędzy" No drugi Kolumb to z Ciebie nie będzie...

ocenił(a) film na 7
nikike

Dobrze, że z Ciebie będzie.

ocenił(a) film na 8
byou

No dzięki, dzięki.

ocenił(a) film na 7
nikike

A proszę bardzo.

ocenił(a) film na 8
byou

:*