PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=678962}
7,1 6,6 tys. ocen
7,1 10 1 6630
2,7 3 krytyków
One Direction: This is Us
powrót do forum filmu One Direction: This is Us

troche za duzo. nie mam nic przeciwko chłopakom, naprawde, szanuje każda muzyke, ale film
nudny. byłam na nim w kinie, kolezanka mnie namówiła, bo jest ich fanką i troche żałuje, bo
film to zadna rewelacja, nie zachwyca. pół filmu nic tylko spiewają. pewnie Directioners sie
podoba, ale reszta sie załamuje, bo powiedzmy szczerze, takie filmy sa robione tylko dla kasy,
nie po to, by pokazać fanom jacy ich idole sa. w tym filmie nawet nie mozna zobaczyc jacy oni
są,bo tylko albo spiewaja, albo gadaja o trasie koncertowej. pokazanie tych ich fanek, którym
...eee sorry.. troche odbija to lekka przesada,
rozumiem, ze sa popularni, ale zeby świrować na ich punkcie i rzucac sie na ochrone?
odbiegłam od tematu
film to lekka beznadzieja, prawie na nim zasnelam, ale tez nie oceniajcie go na 1 tylko dlatego,
ze ich nie lubicie lub go nie widzieliście, bo to zachowanie strasznie szczeniackie.
i tez nie ogarniam fanek, ktore uwazaja ze jest perfekcyjny, idealny i wgl. bo nie jest, nawet wy to widzicie
no, to tyle :p

karmazynowaa

Z tego co wiem, to jest to film dokumentalny o powstawaniu zespołu i GŁÓWNIE relacja z koncertów, więc nie wiem czego się spodziewałaś, skoro nie "śpiewania"....

dolcze98

tylko, ze to sprawilo, ze film był nudny.. wlasnie to

ocenił(a) film na 7
karmazynowaa

"w tym filmie nawet nie mozna zobaczyc jacy oni są" Słucham? Jesteś pewna, że oglądałaś ten film? Jak to nie można zobaczyć jakimi chłopcy są na prawdę? A co z momentami typu: pokazanie rodziny, rodzinnych stron członków zespołu? Rozmowa telefoniczna Zayna z mamą, Harry w piekarni w której kiedyś pracował, Louis i jego pogaduszki z jego babcią i wiele innych. Chyba na prawdę zasnęłaś jeśli nie widziałaś takich chwil. Dziękuję.

hihar

uuu widze ze Directioner.. no sorry, ale za bardzo to nie mozna było :) ok, pokazali rodzine, ale ta rodzina tylko mowila ze jest dumna z nich bo odniesli sukces.. to duzo o nich mowi, naprawde.. film jakoś nie porwał sorry

ocenił(a) film na 7
karmazynowaa

Nadal mam wrażenie, że mówimy o innym filmie. Obejrzyj jeszcze raz, tym razem dokładnie i z uwagą i wtedy pogadamy ;)

hihar

a nie sadzisz ze za bardzo zachwalasz ten film bo lubisz ich zespoł?

ocenił(a) film na 7
karmazynowaa

nie sądzę, moje przyjaciółki były ze mną na tej premierze. Nie są fankami zespołu, 1D jest dla nich obojętne. Poszły ze mną tylko dlatego, że ich ubłagałam XD Ale do rzeczy... Po filmie, stwierdziły, że film był na prawdę dobry, pokazał prawdziwych chłopców itd. A sam fakt, że film zrobił Morgan Spurlock od razu mówi, że film jest odpowiednio zrobiony.