PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=678962}
7,1 6,6 tys. ocen
7,1 10 1 6629
2,7 3 krytyków
One Direction: This is Us
powrót do forum filmu One Direction: This is Us

nawet nie trzeba oglądać by dać 1

użytkownik usunięty
przemekino87

Idź i się popłacz...

ocenił(a) film na 1
przemekino87

Też dałam 1 a nie oglądałam xD

ocenił(a) film na 1
Nilima_0

Dziwną sprawą byłoby dać temu wątpliwemu dziełu nawet nie oglądając ocenę wyższą niż1:D

przemekino87

Super - oceniać to, czego się nie widziało. Dajecie 1, a tylko dla tego, że hejtujecie 1D. Ja nikogo nie hejtuje, bo nie wiem kim ta osoba tak na prawdę jest. Może się wydawać niemiła, głupia lub żenująca, a tak na prawdę będziekims fajnym. Pozory mylą.

ocenił(a) film na 1
AdaSedzia

dobrze dobrze, akurat w ich wypadku nie mozemy ich znac wiec mamy prawo oceniac ich tak jak chcemy i miec ich za takich jacy sie kreują

ocenił(a) film na 10
musza34

niby na jakich się kreują? ogladneles jeden teledysk i myślisz ze jesteś fajny? haha jeezu typowy Polak.

ocenił(a) film na 1
adeczka16

Jak sie wstydzisz Polaków to wyjedź, jak sie nie podoba to won, w Polsce sie gay-bandów nie slucha

ocenił(a) film na 10
musza34

jak ty nie słuchasz to nie znaczy ze nikt nie slucha, wypowiadaj się za siebie a nie interesuj innymi, tyle.

ocenił(a) film na 7
musza34

Koleżanka ma rację, nie interesuj sie innymi.
A tak wg na jakich się kreują?

przemekino87

Wiecie, trochę mi Was żal. Bardzo nie lubię tego zespołu, ale nie należy oceniać przed oglądaniem. Nawet jeśli nie oglądamy bo gniot- po prostu nie oceniamy.

ocenił(a) film na 1
czarna_maggie

ocena od razu minus 9 za sam tytuł

Bielo21

Książki nie ocenia się po okładce, a filmu po tytule. Kropka.

ocenił(a) film na 8
przemekino87

zastanawiam się, co jest bardziej żenujące: 12 - letnie faneczki, które stawiają 10, bo OMG One Direction i nawet nie spojrzą na aspekty wizualne filmu czy z kolei zgorzkniali hejterzy, którzy stawiają 1 i również nawet nie spojrzą na film z innej perspektywy.
drodzy 'dorośli', 'znający się' na filmach, którzy obejrzeliście już w swoim życiu dużo i rzeczywiście potraficie się na ten temat wypowiedzieć zobaczcie, co sobą prezentujecie. pomyślcie, czy stawiając jedynki, bo TAK, bo to ŁAN GEJREKSZYN i tego typu argumenty nie zachowujecie się identycznie żałośnie, jak szalone faneczki. właściwie możnaby Was wrzucić do jednego worka razem z nimi.

nie zrozumiem nigdy hejtów na tych chłopaków. obejrzyjcie ten film serio. ci z Was, którzy są wartościowymi ludźmi, potrafiącymi wyrazić swoje zdanie posługując się argumentami z goła innymi niż ,,BO TO PEDAŁY" dostrzegą, że oni kochają to, co robią i robią to naprawdę dobrze. nie musicie lubić ich muzyki, możecie wręcz nie móc jej znieść, nie musicie lubić One Direction i członków zespołu, ale zanim wyrazicie opinię na ich temat, poznajcie ich trochę. a najlepszym sposobem na to jest obejrzenie tego filmu.

ocenił(a) film na 1
Chihirox

nie nazywam ich pedałami to raz a dwa to to że dałem 1 dlatego że nie rozumiem jak można kręcić o nich film...

ocenił(a) film na 7
przemekino87

A dlaczego nie? To nie jest film w stylu "Wow patrzcie jesteśmy 1D jesteś tacy zarąbiści". Pokazuje jak się zachowują, opowiada o powstaniu zespołu a tym jak doszli do sławy. Nie można kogoś oceniać w ogóle go nie znając albo wierząc plotkom.

A co do oceny. Sądziłam, że jest za sam film, jego wykonanie i wg. Nie oglądałeś nie powinieneś nawet oceniać.

ocenił(a) film na 1
Liwia_1

Mam prawo bo jest taka kategoria filmy które nie powinny powstać i on się do tej kategorii kwalifikuje moim zdaniem ale szanuję zdanie inych

przemekino87

Ja nie oceniam, bo nie oglądałam i nie mam zamiaru.
Moim skromnym zdaniem takie filmy są kręcone tylko i wyłącznie po to żeby przedział wiekowy
10-15 poleciał do kin i wydał kasę na bilety i po nic innego...Ameryki pewnie nie odkryłam, ale cóż...

ocenił(a) film na 1
chromczan_fw

Dokładnie tak jak mówisz bo napiszmy szczerze co ten film może artystycznego ukazać?

przemekino87

Dałam 10, a nie oglądałam he he

ocenił(a) film na 1
kararenczna

Rzecz gustu:)

ocenił(a) film na 1
kararenczna

Twojemu gustowi dalbym 1

musza34

Haha nie tak ostro

ocenił(a) film na 1
kararenczna

dobrze dziewczynko. a teraz usun swoje konto i nie pisz juz tych bzdur.

musza34

Wyjdź dziecię, wstydu oszczędź

ocenił(a) film na 7
kararenczna

Zgadzam si z tobą :) Niech wyjdzie i nie wraca

przemekino87

;) hhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh haaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhaaaaaaaaaaaaaaaaaa ;)))))))))))))))))))))