Tych 'panów' powinno sie wysłać do lagrow za 'swoją' 'twórczość' tak samo tych co postanowili
nakręcić taki film..
nie jest to muzyka na wysokim poziomie a wiekszosc fanek interesuje tylko wyglad tych chlopakow ale nikt Cie nie zmusza do kupowania plyty One direction ani do pojscia do kina na ten film
Jestem ich fanką więc się wypowiem. Może ich piosenki nie mają głębokiego przesłania ale dlamnie nie to jest najważniejsze. Lubię słuchać ,, lekkiej" muzyki, a oni właśnie taką grają. Uważam że nie powinieneś ich obrażać. Bo po co? Oni i tak nie przeczytają twojego komentarza, a fanką które to zrobią będzie naprawdę przykro. Co oni ci przeszkadzają? Przecież nikt nie karze ci słuchać ich muzyki. Pomyśl co ty byś czuł gdyby ktoś tak jechał po twojim ulubionym zespole.
Po pierwsze oni to robią wyłącznie dla kasy mając w dupie cała resztę, po drugie wyglądają jak geje co mnie obraza, po trzecie nie maja żadnej piosenki wymyslonej przez nich, wszystko to pasozytnictwo na innych piosenkach, i na koniec po prostu sa żałośni, mam prawo ich niecierpiec i wszystkiego co z nimi związane .
"lewacka wypowiedź" ? :) każdy ma prawo ich nie lubić, ale serio - podoba Ci się "Dyktator" bo dałeś temu absolutnie gównianemu czemuś - bo filmem to to nie jest - 9 i tematyka w tym czymś Cię absolutnie nie obraża? Nic, w ogóle?? A banda dzieciaków, którzy ubierają się jak geje Cię obraża? No nieźle ^^
Borat- KLASYK komedi.
Dyktator- Dobry film i zabawna komedia. (Syn czy aborcja?)
1D:This is it- ...................................................
kompletnie nie chodzi mi o to, czy to jest zabawne(chociaż dla mnie oba filmy są maksymalnie żenujące)tylko o fakt, że kogoś obrażają dzieci w obcisłych spodniach, a nie obraża ich podstarzały facet w zielonych stringach podciągniętych po pachy, który zachowuje się jak debil. This is us nie widziałam więc się nie wypowiem czy to "piece of shit".
I poszedłeś na to "pedalstwo" do kina?? Jestem szczerze zszokowana.
Podsumowując: obraża Cię to, że ludzie, których masz za pedałów myślą, że są fajni? Nieźle :)
borata obejrzałem przez internet i uważam nie za pedalskie, jedynie za wysoki poziom sarkazmu i czarnego humoru. Tak, co najmniej mnie to obraza
Za czasow naszej mlodosci (nie wiem co prawda ile masz lat, ale zakladam ze nie wiecej niz 30), mlodziez takze sluchala badziewnej muzyki (ja z czasow dziecinstwa pamietam m.in. badziewne Spice Girls lub Backstreet Boys). I co? wyroslismy, wyrobilismy sobie inny gust muzyczny. Miejmy wiec nadzieje, ze i wspolczesna mlodziez za kilka lat zapomni o swoich idolach...... Co nie zmienia faktu, ze film jest bardzo slaby.....
Ta wypowiedź pokazuje, że nic o nich nie wiesz. Kierujesz się wiadomościami sprzed 3 lat. Maja własne piosenki, teraz coraz więcej. Nie wiesz czy robią to dla kasy czy nie. Po części masz racje, ale to jest ich praca. Wiem tez, ze kochają fanów i ich szanują. Próbują z nimi rozmawiać i być blisko.
hahhahahahahhahhahahahahhahhahahahahhahhahahahahhahhahahahahhahhahahahahhahhahah ahah
Nono.
Lubie ich i nic tego nie zmieni, nie wierzę stronkom plotkarskim bo w 90% nie mówią prawdy, ale ty wiesz swoje ja wiem swoje i chyba nic tego nie zmieni. Wyłączam się z tej durnej dyskusji.
No to może lepiej wypowiedz się dokładniej na ten temat, co tak na prawdę o nich wiesz, bo tak to można by dyskutować w nieskończoność...
Mam opowiedzieć całą historię uch życia? Bez przesady. Obserwuje ich, wiem co robią itp. To nie jest dużo ale można się przekonać, ze nie są tacy jak ich często pokazują.
A ty co? Znowu wkurzony? Znowu komuś zaczniesz ubliżać? No dawaj, tyle potrafisz. Troll i nic więcej.
Może i ich piosenki nie mają przesłania, ale ten wasz idiotyczny rap, który ma przesłanie, no to co po tym przesłaniu jak rytm jest do dupy?!
Rap lub rapowanie (melorecytacja) – rodzaj ekspresji wokalnej polegający na rytmicznym i ekspresyjnym wypowiadaniu słów i ich rymowaniu do zapętlonego podkładu instrumentalnego. Element kultury hip-hopowej. (Wikipedia)
Rap opiera się na ulicy. To oznacza, że w tym rodzaju muzyki podkład instrumentalny nie gra tu ważnej roli.
Po twoim komentarzu, znasz rap tylko z gangsta rapu(a tak dokładnie z kawałka Firmy ''Reprezentuje JP") oraz, że rytm jest tak ważny w rapie jak wyżej podany podkład instrumentalny.
PS. Już nowe kawałki 18L(badziewie w porównaniu do 2003-2005) są lepsze od wszystkich "piosenek" Łan erection.
Mi chodzi o to, że ocena powinna być w miarę obiektywna. Twoje 10 obraża inne filmy o głębszej tematyce, podbijając ocenę... zapisu życia zwykłych nastolatków. Czy jest to arcydzieło? Czy aktorzy dobrze grają? Ach, nie, bo to nie aktorzy tylko oni sami. Czy jest dobrze reżyserowany? Ach, nie bo tu nie trzeba nic reżyserować! Czy scenariusz...Jaki scenariusz?!
Pomijając już fakt że w mojej osobistej opinii 1D nie są tak wybitnym zespołem w historii muzyki, że zasługują na poświęcony im film. No ale proszę, dzieciaki się złapały i na to poszły więc kabza nabita. Czego chcieć więcej?
Niestety Pani "karze" nas swoją ortografią. Jest to chyba najczęściej występujący błąd na filmwebie. Miała Pani na myśli słowo "kazać". Odmienia się ono w tym przypadku "każe". Nie ma tam "r", bo nie "r" nie występuje w bezokoliczniku. "Karze" jest odmianą czasownika "karać". Przepraszam za czepialstwo.
wcale ze nie
i zmien tą ocenę z 1 na przynajmniej 8 bo to krzywdzące dawac takie niskie oceny dobremu zespolowi
Jak powiedział Louis " Możecie obrażać nas, ale nie obrażajcie naszych fanów"
Mało mnie obchodzą wasze opinie :*
Możesz nie lubić ich muzyki, możesz nie lubić samego zespołu, ale lagry?! Serio?! Żal dupe ściska jak się coś takiego czyta, najgorszym wrogom bym czegoś takiego nie życzyła, więc ogarnijcie trochę swoje wypowiedz ludzie
Do łagrów to ciebie powinni wysłać za hamstwo i obrażanie jak sie nie znasz to lepiej nie komentuj bo i tak wszyscy maja cie gdzies ;)
smieszny to ty jesteś wiesz co ośmieszasz sie swoją głupotą nara to tyle z parapetami i anty znawcami filmów nie dyskutuje...