PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=678962}
7,1 6,6 tys. ocen
7,1 10 1 6630
2,7 3 krytyków
One Direction: This is Us
powrót do forum filmu One Direction: This is Us

Dziwię się osobom, którym nie spodobał się ten film ani nie chcieli go zobaczyc. Dla mnie był
świetny. Bardzo śmieszny. Dowiedziałam się dużo o moim ulubionym zespole. Moje całe ściany
są poobklejane ich plakatami,a nad plakatem z filmu wisi bilet do kina, na który długo
oczekiwałam.

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
ocenił(a) film na 7
Nilima_0

Wooow no pogadaj pogadaj jeszcze. Chcę jeszcze posłuchać twoich wyrafinowanych hejtów o ludziach których wg nie znasz

Liwia_1

A Ty ich znasz?
Rozmawiałaś z nimi kiedykolwiek ?
Widziałaś ich na żywo ?

ocenił(a) film na 7
GarvinSitho

Osobiście nie, a bardzo bym chciała, ale znam osoby, które ich spotkały i z nimi rozmawiały. Większość ludzi wierzy temu co piszą fora plotkarskie itp, więc w sumie nie dziwię się waszemu nastawieniu -.-

Liwia_1

Więc też ich nie znasz i Twoje peany są równie bezpodstawne jak czyjeś 'hejty'.
A mi już nie chodzi o sam charakter i zachowanie poszczególnych członków zespołu , ale o muzykę która jest muzyką dla mas/plebsu i nie ma żadnej wartości artystycznej.

ocenił(a) film na 7
GarvinSitho

Woooow ja słucham Rocka i Metalu. Sama zastanawiam się czemu ich słucham, ale po prostu ich lubię. Nie mów, ze to muzyka dla plebsu bo tak nie jest.

Liwia_1

Akurat metal to strasznie ubogi gatunek muzyczny. Ale rock jest świetny , choć wiele zależy też od zespołu.
A 1d to szajs dla plebsu i tępych nastolatek , które kupują bez zastanowienia każde gówno które ten śmieszny zespolik wyprodukuję. Z drugiej też strony IQ większości fanów 1d nie przekracza magicznych 50 punktów , więc słuchanie takiego ścierwa przez te osoby , mnie jakoś szczególnie nie dziwi.

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
Nilima_0

Gratuluję właśnie stworzyłaś o sobie opinię.
Jeśli oczywiście miałaś na myśli udowodnienie , że jesteś typową nastolatką z sianem w głowie i jednocyfrowym IQ.

Aha byłbym zapomniał , odpowiadając na Twoją zaczepkę:
Tobie dwa i kawałek szkła.

ocenił(a) film na 8
Queen_4

Ja się nie dziwię osobom które tego zespołu nie lubią,bo np.sama nie chcę zobaczyć filmu o Bieberze,którego nie cierpię.Chociaż nie obrażam jego ani jego fanów,po prostu mnie nie obchodzą.
Natomiast 1D bardzo lubię,więc chcę zobaczyć ten film :)

Queen_4

Nie oszukujmy się ten film został nakręcony zapewne tylko i wyłącznie
po to żeby przedział wiekowy 10-15 poleciał do kin
i wydał kasę na bilety. A sądzę, że tych wszystkich reżyserów i sponsorów nie interesuje wgl to żeby
wszyscy się dowiedzieli haki to 1D jest wspaniały.
Ja nie zamierzam tego filmu oglądać...

ocenił(a) film na 7
chromczan_fw

Reżyser jest jeden, bo tylko on wierzył, ze ten film zrobi furorę. Wierz lub nie, ale na filmie nie były tylko osoby w wieku 10-15 lat. Oni mają tez starsze fanki i fanów.
Nikt nie karze ci tego oglądać..

Liwia_1

Ma Pani rację, reżyser wierzył, że film zrobi furorę,
a on zarobi dużo pieniążków.
Co do fanek, na pewno są młodsze, ale zapewne najwięcej jest nastolatek.

chromczan_fw

Chciałam napisać : na pewno są starsze...

Queen_4

Super urzekła mnie Twoja historia mów jeszcze ...

ocenił(a) film na 10
Queen_4

no, film był smieszny :)