Dziwię się osobom, którym nie spodobał się ten film ani nie chcieli go zobaczyc. Dla mnie był
świetny. Bardzo śmieszny. Dowiedziałam się dużo o moim ulubionym zespole. Moje całe ściany
są poobklejane ich plakatami,a nad plakatem z filmu wisi bilet do kina, na który długo
oczekiwałam.
Wooow no pogadaj pogadaj jeszcze. Chcę jeszcze posłuchać twoich wyrafinowanych hejtów o ludziach których wg nie znasz
Osobiście nie, a bardzo bym chciała, ale znam osoby, które ich spotkały i z nimi rozmawiały. Większość ludzi wierzy temu co piszą fora plotkarskie itp, więc w sumie nie dziwię się waszemu nastawieniu -.-
Więc też ich nie znasz i Twoje peany są równie bezpodstawne jak czyjeś 'hejty'.
A mi już nie chodzi o sam charakter i zachowanie poszczególnych członków zespołu , ale o muzykę która jest muzyką dla mas/plebsu i nie ma żadnej wartości artystycznej.
Woooow ja słucham Rocka i Metalu. Sama zastanawiam się czemu ich słucham, ale po prostu ich lubię. Nie mów, ze to muzyka dla plebsu bo tak nie jest.
Akurat metal to strasznie ubogi gatunek muzyczny. Ale rock jest świetny , choć wiele zależy też od zespołu.
A 1d to szajs dla plebsu i tępych nastolatek , które kupują bez zastanowienia każde gówno które ten śmieszny zespolik wyprodukuję. Z drugiej też strony IQ większości fanów 1d nie przekracza magicznych 50 punktów , więc słuchanie takiego ścierwa przez te osoby , mnie jakoś szczególnie nie dziwi.
Gratuluję właśnie stworzyłaś o sobie opinię.
Jeśli oczywiście miałaś na myśli udowodnienie , że jesteś typową nastolatką z sianem w głowie i jednocyfrowym IQ.
Aha byłbym zapomniał , odpowiadając na Twoją zaczepkę:
Tobie dwa i kawałek szkła.
Ja się nie dziwię osobom które tego zespołu nie lubią,bo np.sama nie chcę zobaczyć filmu o Bieberze,którego nie cierpię.Chociaż nie obrażam jego ani jego fanów,po prostu mnie nie obchodzą.
Natomiast 1D bardzo lubię,więc chcę zobaczyć ten film :)
Nie oszukujmy się ten film został nakręcony zapewne tylko i wyłącznie
po to żeby przedział wiekowy 10-15 poleciał do kin
i wydał kasę na bilety. A sądzę, że tych wszystkich reżyserów i sponsorów nie interesuje wgl to żeby
wszyscy się dowiedzieli haki to 1D jest wspaniały.
Ja nie zamierzam tego filmu oglądać...
Reżyser jest jeden, bo tylko on wierzył, ze ten film zrobi furorę. Wierz lub nie, ale na filmie nie były tylko osoby w wieku 10-15 lat. Oni mają tez starsze fanki i fanów.
Nikt nie karze ci tego oglądać..
Ma Pani rację, reżyser wierzył, że film zrobi furorę,
a on zarobi dużo pieniążków.
Co do fanek, na pewno są młodsze, ale zapewne najwięcej jest nastolatek.