Jak czytam wypowiedzi bardzo dojrzałych dorosłych,którzy piszą że młodzież nie ma mózgu i jest to pokolenie stracone,to mnie krew zalewa.Jak ktoś nie lubi One Direction,to nikt go nie zmusza do ich słuchania czy oglądania.A pisanie że jest to banda pedałków,to już szczyt wszystkiego.Na jakiej podstawie myślicie że to geje?Bo mają fajne włosy i luźny styl?Bo od czasu do czasu ubiorą się w coś różowego?Bo ŚPIEWAJĄ?Niektórzy z nich mają przecież dziewczyny!
A komentarze,że ja nie mam mózgu,bo słucham tego "gówna" sobie wypraszam(swoją drogą ładne wyrażenie,piękny przykład dają DOROŚLI).Nie jestem jakąś psychofanką,po prostu ich lubię(a najbardziej Harrego) i czekam na premierę w Polsce.
W pełni się z Tobą zgadzam. :)
Najbardziej nie rozumiem ludzi, którzy krytykują ich po przesłuchaniu jednej piosenki i stwierdzają, że nie umieją śpiewać. Czy gdyby nie umieli śpiewać zaszli by do finału w X-factorze tylko na "ładnych buźkach" jak stwierdza wiekszość osób? Nie sądzę. Takim osobom radzę posłuchać sobie ich występów na żywo i występów w X-factorze-chłopacy śpiewają identycznie jak na płytach, czego nie można powiedzieć o większości współczesnych gwiazd. I co ważniejsze mają prawdziwy talent i wspaniałe głosy (a na muzyce trochę się znam).
Nie rozumiem też stwierdzenia, że chłpacy nie będą pokazani w filmie tacy jacy są na prawdę i że widać od czasów X-factora jak bardzo media zmieniły ich wizerunek. No przepraszam, ja chyba tego nie widzę. Oglądając Video Diaries z X-factora i wywiady sprzed kilku dni, nie widzę wielu różnic. Chłopacy dalej są wyluzowani, mówią co myślą, żartują i widać że nie mają wyuczonych kwesti. Wszędzie podkreślają, że zawsze są sobą i nie będą udawać. Więc po co raz mieliby tak mówić, a potem dać się wciągnąc w całą tą "medialną szopkę".
Zapewne i tak posypie się tu milion komentarzy o tym, że jesteśmy zapatrzonymi psychofankami, które świata poza nimi nie widzą. Ja również po prostu bardzo ich lubie i chociaż na ogół nie słucham takiej muzyki to One Direction uwielbiam, i nie też nie mogę się doczekać filmu :)
Pozdrawiam :3
Cieszę się,że się ze mną zgadzasz.Czy gdyby nie umieli śpiewać,byliby jednym z najbardziej znanych zespołów?Myślę,że nie osiągnęli tego wszystkiego tylko ze względu na wygląd(chociaż niezłe z nich przystojniaki).Oni wszyscy mają talent i potrafią się wyluzować.A na filmie tym bardziej pokażą swoje prawdziwe oblicze,w końcu to normalni chłopacy,a nie gwiazdorzące cwaniaki i chcą aby ludzie przestali rozsiewać bezpodstawne plotki.Myślę,że wielu antyfanów po prostu im zazdrości talentu,wyglądu i sławy.
Dokładnie. Jeśli ktoś nie umie śpiewać, dość szybko sie to wyda. Poza tym w X-factorze jury nie zwracało uwagi na wygląd, ale na talent chłopaków. I ja również uważam, że na filmie pokażą to jacy na prawdę są, bo oni nie muszą niczego udawać, żeby mieć miliony fanek.
Niestety żaden z antyfanów nie nawróci się i nie przyzna otwarcie, że im zazrości, ale prawda jest taka że KAŻDY ,bez wyjątku chciałby się znaleźć na ich miejscu. Chodzi mi konkretnie o to, że spełnili oni swoje marzenia, robią to co kochają, są prawdziwi i nie muszą nic udawać, a do tego kochają ich miliony fanów :)
W tym wszystkim dziwi mnie bardzo fakt, że najbardziej złośliwi i zaciekli antyfani twierdzą, że lepiej od prawdziwych fanek wiedzą, jak chłopacy śpiewają, czy mają talent, jacy będą w filmie. Zastanawia mnie, jeśli ich nie słuchają i nie interesują się tym, to skąd w takim razie mają takie "wiarygodne" źródło informacji? :3
Właśnie,tymczasem oni ciągle utrzymują się na szczycie i nakręcili już sporo teledysków.
Antyfani bronią swojego zdania,nawet jeśli nie bardzo w nie wierzą i nawet jeśli nie są tego pewni.Po prostu nie chcą przyznać,że nie mają racji i są zazdrośni.Pewnie niektórzy słuchają po to żeby się pośmiać,tak jak jeden antyfan napisał,że pójdzie na ten film dla beki.Jak dla mnie to bez sensu,bo po co wydawać kasę na wyśmiewanie się z innych?Lepiej sami z siebie by się pośmiali.