PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=678962}
7,1 6,6 tys. ocen
7,1 10 1 6630
2,7 3 krytyków
One Direction: This is Us
powrót do forum filmu One Direction: This is Us

Obejrzałem.

ocenił(a) film na 5

Obejrzałem This is Us i ogólnie oglądało się ok ale jedna rzecz mnie mocno raziła. Za dużo
wstawek z koncertów, a za mało o nich samych. Do 1D nie mam absolutnie nic, piosenki wpadają
w ucho i dla mnie cała piątka ma dobre głosy. Chłopakom przynajmniej nie poprzewracało się w
głowach jak ( nie chce tu obrazić żadnej fanki, bo nie jestem hejterem, a to tylko moja opinia )
Justinowi. Nigdy nie zrozumiem tej krytyki skierowanej do nich, a film jeśli ktoś nie widzial warto
zobaczyć. Pozdrawiam.

ocenił(a) film na 7
slyhint

Mam zupełnie to samo zdanie. Trochę niefajne były też te za bardzo wyreżyserowane sceny - jak np rozmowa Harry'ego z Liamem na tej łodzi czy gdzieś. Sztuczne. Ale ogólnie całkiem przyjemnie się oglądało :)

byou

Nie jestem fanka i powiem szczerze po obejrzeniu filmu zmienia się zdanie na temat tych chłopaków.:)

ocenił(a) film na 3
slyhint

A ja akurat się cieszę. Obejrzałam, żeby w końcu dowiedzieć się, co to za jedni. Dzieki koncertom dowiedziałam się w jaki poziom celują. Widać tez że nie unikają alkoholu ale nie mieli żenujących wpadek jak Bieber po dopalaczach. Choć nie dowiedziałam się z filmu, kto z żyjących lub byłych artystów ich inspiruje, ani jak widzą swój zespół za 10 lat (o ile wogóle).
Nie jestem fanką, ale bardziej niż muzyką interesuje się muzykami, zapleczem scenicznym, pracuje przy organizacji koncertów. Stąd zawsze lubie biograficzno-muzyczne.