Zastanawia mnie to ,że wiele ludzi którzy zmienili świat nie mają swojej biografii ,a te pedałki które nic nie zrobiły wielkiego dostaną. Poza tym jak można w ogóle robić biografię kogoś kto nie żył przynajmniej 30 lat?
Hm.. według mnie zmienia. Nie robią biografii bo mają średnio po 20 lat. This Is Us jest bardziej zapisem tego jak wygląda od kuchni koncertowanie i ich życie w zespole, jak to jest przegrać XFactor a wygrać o wiele więcej. Zespół który rok temu supportował Big Time Ruch, dzisiaj wyprzedaje bilety w 10 minut. Te "pedałki" chcą pokazać jak to jest być w jednym z największych boysbandów ostatnich lat, i można ich nie lubić, pewnie, hejtować jeszcze lepiej. Mimo wszystko jest to wciąż ciekawy materiał do zobaczenia, przynajmniej według mnie. Kto nie chciałby zobaczyć jak wygląda granie na Wembley i innych największych arenach świata? Przecież to musi być niesamowite uczucie. Polecam obejrzeć sobie zwiastun.
Te tzw "pedałki" ratują życie miliona dziewczyn każdego dnia , to smutne ale wierz mi że tak jest , niektóre z nich kompletnie w siebie nie wierzą i to właśnie oni są ich jedynym powodem do uśmiechu . Te pedałki z nikogo stały sie jednym z najpopularniejszych boysbandów na świecie , sprzedali 37 milionó płyt i mimo tego dalej pozostali sobą , nie zmieniając sie w puste gwiazdeczki którym zależy tylko na kasie , wystarczy spojerzec na ich zdjęcia z fanamiCi których nazwałeś nikim wyjechali równiez do Ghany by zobaczyc jak tam żyją ludzie, zachęcali by pomóc w zakupie szczepionek dla chorych dzieci i sami nakręcili teledysk z którego dochody idą właśnie na nie jest ich więcej . Proponuje na następny raz nie wypowiadac sie jesli nic sie nie wiem bo jeżeli nic by nie osiągneli to filmu raczej by nie było.
Może masz rację, ale jeśli kręcą taki film, to znaczy, że ludzie chcą to oglądać ;) Prawda jest taka, że jakby nakręcić film, dajmy na to, o Depeche Mode, to nie miałby aż takiego odbioru, bo ludzie koło 30/40 mają już poukładane w głowie i nie srają w gatki na widok swoich idoli. Natomiast młodzież tak właśnie reaguje i nawet gdyby ich idole wypuścili linię majtek to i tak polecieli by do sklepu i kupili nie bacząc na cenę ;)