PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=678962}
7,1 6,6 tys. ocen
7,1 10 1 6629
2,7 3 krytyków
One Direction: This is Us
powrót do forum filmu One Direction: This is Us

Zastanawia mnie to ,że wiele ludzi którzy zmienili świat nie mają swojej biografii ,a te pedałki które nic nie zrobiły wielkiego dostaną. Poza tym jak można w ogóle robić biografię kogoś kto nie żył przynajmniej 30 lat?

Vblakonyx

Dokładnie.

ocenił(a) film na 8
Vblakonyx

Gdzie jest napisane, że to biografia?

Milly_

No niech będzie "film o czymś". Co nie zmienia znacznie mojej wypowiedzi.

ocenił(a) film na 8
Vblakonyx

Hm.. według mnie zmienia. Nie robią biografii bo mają średnio po 20 lat. This Is Us jest bardziej zapisem tego jak wygląda od kuchni koncertowanie i ich życie w zespole, jak to jest przegrać XFactor a wygrać o wiele więcej. Zespół który rok temu supportował Big Time Ruch, dzisiaj wyprzedaje bilety w 10 minut. Te "pedałki" chcą pokazać jak to jest być w jednym z największych boysbandów ostatnich lat, i można ich nie lubić, pewnie, hejtować jeszcze lepiej. Mimo wszystko jest to wciąż ciekawy materiał do zobaczenia, przynajmniej według mnie. Kto nie chciałby zobaczyć jak wygląda granie na Wembley i innych największych arenach świata? Przecież to musi być niesamowite uczucie. Polecam obejrzeć sobie zwiastun.

Milly_

Jestem pod wrażeniem tak szczerej i dosadnej odpowiedzi.

Vblakonyx

Te tzw "pedałki" ratują życie miliona dziewczyn każdego dnia , to smutne ale wierz mi że tak jest , niektóre z nich kompletnie w siebie nie wierzą i to właśnie oni są ich jedynym powodem do uśmiechu . Te pedałki z nikogo stały sie jednym z najpopularniejszych boysbandów na świecie , sprzedali 37 milionó płyt i mimo tego dalej pozostali sobą , nie zmieniając sie w puste gwiazdeczki którym zależy tylko na kasie , wystarczy spojerzec na ich zdjęcia z fanamiCi których nazwałeś nikim wyjechali równiez do Ghany by zobaczyc jak tam żyją ludzie, zachęcali by pomóc w zakupie szczepionek dla chorych dzieci i sami nakręcili teledysk z którego dochody idą właśnie na nie jest ich więcej . Proponuje na następny raz nie wypowiadac sie jesli nic sie nie wiem bo jeżeli nic by nie osiągneli to filmu raczej by nie było.

ocenił(a) film na 1
mencer

Boże... widzisz i nie grzmisz.

Vblakonyx

Może masz rację, ale jeśli kręcą taki film, to znaczy, że ludzie chcą to oglądać ;) Prawda jest taka, że jakby nakręcić film, dajmy na to, o Depeche Mode, to nie miałby aż takiego odbioru, bo ludzie koło 30/40 mają już poukładane w głowie i nie srają w gatki na widok swoich idoli. Natomiast młodzież tak właśnie reaguje i nawet gdyby ich idole wypuścili linię majtek to i tak polecieli by do sklepu i kupili nie bacząc na cenę ;)

ocenił(a) film na 1
Vblakonyx

Jak można robić biografie pedałów? ;-;